FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au lăsat deoparte rivalitatea » Mesajul lui Dinamo pentru Dorinel Munteanu, în ziua meciului cu Oțelul: „Respect!”

Dorinel Munteanu în Dinamo - Oțelul, februarie 2024
Dorinel Munteanu în Dinamo - Oțelul, februarie 2024

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 15:07 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 19:25

Dinamo se pregătește pentru meciul cu Oțelul Galați, din etapa #3 a play-out-ului Superligii. Partida va avea loc luni, de la 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. „Câinii” au transmis un mesaj pentru tehnicianul adversarei, Dorinel Munteanu, fost jucător și antrenor la clubul din Ștefan cel Mare.

Duelul cu Oțelul Galați este extrem de important pentru „câini” în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este pe 15 în Superliga, cu 16 puncte, după primele două etape din play-off. De cealaltă parte, Oțelul este pe 10, cu 23.

Veste de impact primită de Dinamo în ziua meciului cu Oțelul Galați
DINAMO
Veste de impact primită de Dinamo în ziua meciului cu Oțelul Galați

Dinamo, mesaj de respect pentru Dorinel Munteanu

Clubul Dinamo, prin intermediul rețelelor de socializare, a transmis un mesaj pentru Dorinel Munteanu înainte de meciul direct din această seară. „Câinii” nu au uitat de perioada în care Dorinel a îmbrăcat tricoul alb-roșu.

Respect, Dorinel!

Mereu am lăsat în urmă rivalitatea din teren și statistica jocurilor directe când am întâlnit o echipă pregătită de un antrenor cu trecut dinamovist.

Născut pe 25 iunie 1968, Dorinel a jucat două sezoane la Dinamo, din 1991 până în vara anului 1993, când a fost transferat în Belgia, la Cercle Brugge. Campion al României cu Dinamo în 1992, a adunat 67 de meciuri și 27 de goluri în prima ligă pentru echipa noastră.

Dorinel nu a fost doar jucător la Dinamo, a fost și antrenor principal, în 2012, pentru patru etape (două victorii și două remize). Ofertat de rușii de la Mordovia Saransk, a plecat din Ștefan cel Mare pentru prima experiență în străinătate.

Cu Dorinel ne revedem în această seară la Galați, pe stadionul "Oțelul", într-un duel de play-out în SuperLigă.

- comunicat Dinamo București

Meciurile dintre Oțelul și Dinamo au fost încinse în ultimele două ediții. În eșalonul secund, cele două formații s-au confruntat pentru poziția ce duce direct în Liga 1. Câștig de cauză a avut Oțelul, Dinamo a promovat după baraj. În această stagiune, dunărenii s-au impus pe propriul teren, scor 1-0, după autogolul lui Neluț Roșu.

A urmat apoi meciul din etapa de final din grupa Cupei României. A fost 3-1 pentru echipa lui Dorinel Munteanu la un moment dat, după care Dinamo a revenit, scor 3-3, fiind la un pas să dea mare lovitură. În februarie 2024, la „Arcul de Triumf”, Dinamo s-a impus în returul sezonului regulat, scor 3-1.

Match Preview Oțelul - Dinamo » Etapa a 3-a din play-out-ul Superligii

Citește și alte știri:

Zeljko Kopic trage un semnal de alarmă la Dinamo: „Simt și eu, nu e ceva care s-a întâmplat peste noapte”
DINAMO
Zeljko Kopic trage un semnal de alarmă la Dinamo: „Simt și eu, nu e ceva care s-a întâmplat peste noapte”
„E un mare dezavantaj” » Gloria lui Dinamo, cu cărțile pe față despre evitarea retrogradării și următorul obstacol: „Par lucruri minore, dar contează”
DINAMO
„E un mare dezavantaj” » Gloria lui Dinamo, cu cărțile pe față despre evitarea retrogradării și următorul obstacol: „Par lucruri minore, dar contează”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  08 Aprilie 2024, 22:45

Iar s-au pierdut pariurile pe ,,blat"

reddog2100
reddog2100  •  08 Aprilie 2024, 21:20

Bun si blatul,macar sa ai dreptate!

dobrin
dobrin  •  08 Aprilie 2024, 18:04

Haha, ce-l perie pe Dorinel ca sa le dea trei puncte :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează