FOTBAL  »  Superliga  »  AFC HERMANNSTADT - FC VOLUNTARI 4-0

Mesaj dur după încă o umilință în Liga 1: "Nu tu ai făcut lotul și transferurile? Hai să ne asumăm deciziile!"

Daniel Novac a plecat de la Voluntari în această vară după 3 ani petrecuți la formația ilfoveană // FOTO: Cristi Preda
Daniel Novac a plecat de la Voluntari în această vară după 3 ani petrecuți la formația ilfoveană // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 19:08

FC Voluntari a făcut un nou meci dezastruos, pierzând pee terenul lui AFC Hermannstadt, 0-4. 

Daniel Novac, fostul căpitan al celor de la Voluntari, în prezent la Chindia, în liga secundă, a postat un mesaj pe Facebook prin care critică lotul format în această vară de Daniel Oprița și managerul Ioan Andone.

"Chiar nu inteleg de ce unii antrenori își caută scuze că nu au lot , că nu au omogenitate! Păi nu tu ți-ai facut lotul? Nu tu ai făcut transferurile?

Un antrenor bun reușește să facă performanță cu jucătorii pe care îi are, pe care îi găsește la echipă! Așa cum au făcut alții înainte. Florin Marin și Dinu Todoran au preluat echipa într-o situație grea și au reușit să o salveze cu lotul pe care l-au găsit. Claudiu Niculescu a preluat echipa, neavând privilegiul de a-și face lotul sau pregătirea, și a reușit să câștige Cupa si Supercupa Romaniei. Bineînțeles, și cu ajutorul celor doi antrenori enumerați mai sus. Hai să ne asumăm deciziile pe care le luăm!!", a scris Novac pe Facebook.

Daniel Novac a fost unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai formației ilfovene, pentru care a evoluat între 2015 și 2018, reușind 3 goluri în 101 meciuri. 

După 5 etape, FC Voluntari e ultima în Liga 1, cu un singur punct. 

Vezi aici toate detaliile de la partida Hermannstadt - FC Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  21 August 2018, 08:55

Jucatorul are dreptate doar daca exclude complect sezonul de dupa castigarea cupei. Altfel performantele amintite de el sunt doar un moment bun, o exceptie ce intareste regula....

paiazze
paiazze  •  21 August 2018, 05:58

Cel mai socant e ca omul scrie fara vreo greseala gramaticala. Nu stiu cati fotbalisti, ca sa nu zic romani, reusesc asta.

1890811974549387
Alexandru Codrut Rez  •  21 August 2018, 01:06

Are dreptare. Cu Niculescu, au luat cupa si supercupa si jucam foarte frumos. Chiar era o placere sa vezi meciul Voluntariului, mai ales cu Dinamo. Tot timpul se lasa cu spectacol. A fost indepartat Niculescu din motive "suspecte", dati afara jucatorii tineri de viitor si adusi jucatori de la Juventus Bucuresti. Aia dupa ce retrogradeaza o echipa, o fac pe a doua campiona. Sau cel putin asa e logica la patronii Voluntariului. Au stricat un proiect frumos, unde se juca fotbal.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează