FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mesaj dur pentru noii şefi ai Rapidului: "Să vă fie ruşine dacă-l schimbaţi pe Rada!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 12:02

Rapidiştii fac transferuri pe bandă rulantă şi sînt zvonuri că noii patroni ar intenţiona să-l înlocuiască pe Marian Rada.

Dănuţ Lupu e categoric în această privinţă: "Dacă fac asta, ar trebui să le fie ruşine!

Dacă-l schimbă pe Rada ar trebui să le fie ruşine! El e singurul antrenor care merge cu tramvaiul la antrenamente, probabil că pe patroni asta îi deranjează. A stat la Rapid în orice situaţie. Şi pe Mourinho dacă-l aduci nu face nimic cu lotul ăsta", a declarat Lupu la sportro.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
borat101
borat101  •  01 August 2013, 19:49
Postat de v10r3l_23 pe 31 Iulie 2013, 15:42

Ce aveti toti cu MARIAN RADA.? A demosnstrat ca e un adevarat rapidist.At cand Copos nu-i platea pe jucatori MARIAN RADA si-a vandut o parte din teren pt a-i scoate pe jucatori la ''un mic,o bere'' . RESPECT MAXIM pt EL.

Ce a facut Rada? Dute la gara si ia Personalul, se vede ca numai cu ala gandesti. Si atunci un Lucescu Jr. ce si cum a facut de a dat bani la jucatori? Asta ca zgarcitul de bete'n roate de dinamovist numit Copos facea pe p.ro.s.tul de invidie ca RAPID devenea o echipa PUTERNICA! Un Lucescu Jr. la inventat pe Maftei, Vasilache, Maldarasanu, Burdujan, etc... un Rada pe cine a scos in evidenta pana acum? Pe descultii aia ai lui Hagi sunt de batut mar cu un Antrenor valoros pe banca, hai sa fim seriosi....fara in a crede ca ne putem imbata cu apa asa doar de dragul milei!

borat101
borat101  •  01 August 2013, 19:38

Danut Lupu de data asta a dat cu stangu'n dreptu! Din pacate, in primul rand un antrenor ca Maurinho numai la o echipa de copii la'r baga pe un Rada. Asta este valabil si pt. toti antrenorii Romani din Romania, cu exceptia lui Lucescu Sr. si Boloni. Iar Dan Petrescu, Contra, Munteanu, etc... intai sa faca ceva palmares in Cupe Europene si dupa mai vorbim.

dansulnorilor
dansulnorilor  •  31 Iulie 2013, 18:32

Aici nu e vorba de dat afara, ca nu-l da nimeni afara. Dar ar trebui inlocuit din functia de antrenor principal, pentru ca nici cand a avut cat de cat un lot nu a demonstrat prea mult fotbal. E nevoie de mai mult decat de jucatori.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează