FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj tranșant pentru Dică! De ce depinde soarta antrenorului de la FCSB: "Nu ne putem aștepta la o minune"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 08:49

După ce a fost criticat dur de patronul FCSB, Gigi Becali, antrenorul Nicolae Dică a primit un avertisment și din partea lui Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la echipa roș-albastră.

Duckadam susține că FCSB nu mai este favorită la titlu și că soarta lui Dică depinde de următoarele meciuri ale celor de la FCSB, cu  Viitorul, FC Botoșani și CFR Cluj.

"Nu mai suntem favoriți la titlu. Dacă înainte de startul campionatului eram favoriți, mai ales la lotul pe care îl avem, la ora actuală nu mai suntem. Trebuie să fim conștienți de treaba asta. Cred că principala favorită la titlu este CFR, care câștigă în deplasare cu 3-0 și acasă cu 5-0. Noi ne-am chinuit și am pierdut cu unele echipe de pe ultimele locuri, Chiajna, Voluntari, Hermannstadt și Dunărea Călărași.

Totul depinde de cele trei etape rămase. Trebuie să ieșim bine din ele. La o minune nu ne putem aștepta la ora actuală, mai ales la vremea care va fi și la ce terenuri ne așteaptă. Trebuie să încercăm să rămânem aproape, iar în iarnă să ne întărim", a declarat Duckadam pentru TV Digi Sport.

Citește și: 

EXCLUSIV Lista lui Gigi Becali: 5 înlocuitori pentru Dică » Favoritul pune o condiție clară: MM OUT!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2018, 18:50

Cu 4 puncte din urmatoarel 3 meciuri li se reduc considerabil sansele. Doar Viitorul sa nu faca vreo nefacuta...

649127862095673
Dan Jack  •  07 Decembrie 2018, 17:00

Du-te dica du-te ca n-ai fata de antrenor....

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Decembrie 2018, 16:30

Cu un Dica, antrenorul care asteapta sa i se sufle "din culise" ce jucatori sa schimbe, si un MM care il tine in brate si il mai sfatuieste prost, FCSB nu are nici o sansa! Acum daca Dica era schimbat cu Reghecampf sau cu Iordanescu Jr., echipa va castiga cel putin 7 puncte din urmatoarele trei meciuri. Jucatorii sunt bulversati iar starea de incertitudine si provizorat va continua, mai ales ca recentele critici ale lui Becali se vor rasfrange in mod negativ asupra jocului echipei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează