FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Mesaje transmise de fotbaliștii lui CFR Cluj în plină pandemie de coronavirus: „Vom trece împreună peste asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 16:45

Mai mulți fotbaliști ai campioanei Ligii 1, CFR Cluj, au oferit sfaturi pentru cetățenii români, într-o perioadă extrem de dificilă, în care pandemia de coronavirus provoacă fiori.

Într-un videoclip postat de CFR Cluj pe rețelele de socializare, mai mulți fotbaliști importanți ai liderului din Liga 1 au transmis mesaje.

„Având în vedere situația legată de coronavirus, vă rog să respectați recomandările autorităților, să vă spălați cât mai des pe mâini, atunci când strănutați sau tușiți să vă acoperiți nasul și gura și să evitați locurile aglomerate. Vom trece împreună peste asta”, a spus Cristi Manea.

„Profitați de această perioadă și petreceți timpul acasă, alături de familie. Încercați să mâncați sănătos, să faceți zilnic mișcare acasă. Nu vă panicați”, a transmis Ciprian Deac.

„Eu sunt acasă, alături de familie. Stai si tu acasă. Respectați recomandările autorităților. Aveți grijă de voi”, a îndemnat Mario Camora.

„Noi am luat pauză de la fotbal și stăm în casă, respectând toate indicațiile pe care le-am primit de la autorități. Faceți același lucru. Gândiți-vă la binele vostru și la binele celor de lângă voi. Nu vă panicați și fiți responsabili”, a fost mesajul lui Andrei Burcă.

Derby-ul campionatului, amânat

CFR Cluj și FCSB ar fi trebui să se întâlnească duminică, 15 martie, într-un duel crucial pentru șefia Ligii 1. Pandemia de coronavirus a provocat însă anularea tuturor meciurilor din Liga 1, cel puțin până pe 31 martie.

Citește și:

FCSB. Vintilă, acuzat că irosește vedetele lui Becali: „Dacă îl iau ăștia doi, devine număr 10 în orice echipă”

GALERIE FOTO Ce superfrumusețe a venit lângă Vlad Dragomir pentru a-i alina izolarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983092752092166
Bela Vass  •  14 Martie 2020, 18:20

O initiativa laudabila, poate chiar pt acest lucru nu exista comentarii, pacat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează