FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Mesajul jucătorilor vasluieni către fostul finanţator după victoria cu Steaua: "Nea Adi, te-aşteptăm cu prima!"

Vasluienii au dansat atît pe gazonul din Ghencea, cît și în vestiar. Drept recompensă, Ciobotariu le-a oferit două zile libere
Vasluienii au dansat atît pe gazonul din Ghencea, cît și în vestiar. Drept recompensă, Ciobotariu le-a oferit două zile libere

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 09:38

Vasluienii i-au dat mesaje lui Porumboiu după victoria din Ghencea, aşteptînd cîte 5.000 de euro pentru cele 3 puncte obţinute. Golul lui Temwanjera a băgat în buzunarul fiecărui titular din trupa lui Ciobotariu cîte 5.000 de euro, primii bani pe care galben-verzii îi vor încasa în 2014!

Imediat după succesul miraculos de vineri, toţi jucătorii vasluieni au declanşat fiesta în vestiar, iar unii mai curajoşi l-au sunat sau i-au dat mesaje lui Adrian Porumboiu, aşteptînd ca fostul arbitru FIFA să revină alături de echipă. "Nea Adi trebuie să revină alături de noi! Ştie toată lumea că, fără el, Vasluiul are şanse foarte mici să se menţină în prim-planul fotbalului românesc", a declarat Antal.

Porumboiu a comentat la DigiSport victoria: "Jucătorii au fost adunaţi ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, de pe lîngă butoaie şi crame, şi au reuşit să învingă oastea Stelei! Au fost strînşi de prin toate pădurile şi coclaurile Vasluiului, meritul este al preşedintelui executiv Iftime. Îi felicit pentru succesul acesta extraordinar, mai departe încă nu ştiu ce va fi".

"Dacă vom continua să jucăm aşa şi să cîştigăm, sper ca domnul Porumboiu să rezolve problemele financiare de la club şi poate prindem un loc de cupe europene" (Mike Temwanjera, atacant FC Vaslui)

"N-a fost nici o stratagemă, în dimineaţa meciului încă eram la Vaslui şi nu ştiam dacă vom pleca sau nu la Bucureşti. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de un caracter absolut deosebit!" ( Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

"Sper ca în săptămîna ce vine să se rezolve problemele financiare, ar fi păcat să dispară un club ca FC Vaslui care în ultimii ani a făcut impresie mai mult decît plăcută" (Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
strauss.
strauss.  •  15 Aprilie 2014, 09:01
Postat de afc13 pe 13 Aprilie 2014, 12:26

Ce vorbiti mai? Steaua nu face blaturi...Dar poate ca a fost inregistrat in contractul lui Sinmartean cele 3 puncte....Atunci nu mai e blat, nu?

ce vorbesti ma? Vasluiul n-are bani de apa si tu vb. de cumparat meciuri?

lenan
lenan  •  13 Aprilie 2014, 15:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tocmai a facut la scoala regula de trei simpla... si s-a gindit sa o aplice... :))))

lenan
lenan  •  13 Aprilie 2014, 15:30
Postat de the_champions pe 13 Aprilie 2014, 13:01

O duce Alpin, il asteptam cu detalii ! :)

:)))))))))))))) e buna asta halpine, pe unde esti? treci pe la urziceni inainte?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează