FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesajul neașteptat al lui Belodedici: "Îl susțin pe Talpan în toate demersurile! Cer să fie pus la conducerea CSA" » Scrisoare către MApN

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 12:43

Miodrag Belodedici, fanii Stelei și Societatea Civilă Românească au trimis o scrisoare către Ministerul Apărării Naționale legată de războiul dintre CSA și Gigi Becali.

Scrisoare este semnată de Miodrag Belodedici, de Liga Suporterilor CSA Steaua, prin Jan Pavel, și de grupul de suporteri Old Boys 1947.

În această scrisoare se precizează că că "anumiți oameni din MApN tergiversează punerea în aplicare a hotărârilor instanțelor în litigiul cu societatea lui Becali" și să se înființeze o echipă de fotbal a Armatei, care să poarte numele Steaua. În plus, este lăudat Florin Talpan pentru modul în care a lucrat în tot acest caz.

La final, Miodrag Belodedici, fost câștigator al Cupei Campionilor Europeni, a cerut promovarea în funcție a lui Florin Talpan, juristul Armatei, la șefia CSA, acolo unde generalul Petrea este șef interimar.

"Susțin toate demersurile făcute de locotenent-colonel Talpan Florin, iar pentru realizările lui rog conducerea Ministerului Apărării să-l avanseze la gradul de Colonel de Justiție și să-l numească la conducerea CSA Steaua București."Miodrag Belodedici

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
banet66
banet66  •  14 Februarie 2017, 21:07

Pacat Belo...mare PACAT!!!!

814498805337502
Marius Negroiu  •  14 Februarie 2017, 19:27

fizic si talent ai avut destul Belo...cu inteligenta e o problema la tine, acum esti un pic frustat...si sigur te intrebi si tu, de ce nu ai jucat si tu la un club mare din vest.

grandetorito
grandetorito  •  14 Februarie 2017, 18:53

Am suferit mult cititind integral scrisoarea lui Racanel catre Ministrul Apararii Nationale. Exprimarea lasa foarte mult de dorit si este curios faptul ca "vorbeste" despre grupul Peluza Ros-Albastra ca fiind "alcatuit din minori, sustinuti si hraniti de Becali". Interesant este si felul cum FSCR prezinta neintelegerile adminstrative dintre Clubul Sportiv al Armatei si Fotbal Club Steaua Bucuresti, numindule "raporturi conflcituale (ce dureaza de 15 ani) dintre CSA Steaua si finantatorul echipei, George Becali". Pai parca nu era vorba de un "razboi personal"... De ce este CSA in conflict cu becali si nu cu FC Steaua Bucuresti SA!? Incheierea, de asemenea, spune totul despre mesajul celor doi, Jan si Petre: "Domnule ministru, va recomandam unele actiuni si masuri, pe care ni LE-A sugerat si noua personalitati ale societatii civile". PENIBIL! CARAGHIOS! RUSINOS!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează