FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-1

Metodă inedită de mobilizare la CFR Cluj: "Nu vreau în B, eu dorm mult dimineaţa" :)

Mincă a reușit să închidă poarta în fața Astrei Foto: sportpictures.eu
Mincă a reușit să închidă poarta în fața Astrei Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2015 00:00

Jucătorii CFR-ului se gîndesc deja la varianta de a juca la matineu în sezonul viitor, dacă echipa nu va primi înapoi cele 24 de puncte de la TAS

Cu Eugen Trică demis şi cu Francisc Dican pe post de antrenor pentru o săptămînă, clujenii au reuşit să se impună la Giurgiu şi să-şi treacă în cont o nouă victorie după 124 de zile se secetă, în care ardelenii au jucat 10 partide oficiale în Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii.

"Eu unul îmi doresc să rămîn la CFR chiar şi în Liga a 2-a, evident dacă mai sînt dorit la echipă. Am un contract pe încă doi ani pe care vreau să-l duc la bun sfîrşit. Toată lumea ştie cît de mult îmi place Clujul, sper să nu fiu dat afară şi să se conteze pe mine" Mario Camora (fundaș)

Declaraţia serii după succesul de la Giurgiu a venit însă de la portarul Mihai Mincă: "Nu-şi doreşte nimeni să joace în liga secundă. Eu unul chiar nu vreau, că dorm mult dimineaţa, e greu cu trezitul. După victoria asta le-am zis colegilor în vestiar «Hai, mă, să ne pupăm şi noi că am reuşit să cîştigăm!»". Iar autorul golului, Ionuţ Larie, a adăugat: "Nu vreau să mă gîndesc la retrogradare, sper să cîştigăm următorul meci cu Oţelul, dar cel mai important e să ne primim punctele înapoi de la TAS şi să rămînem în Liga 1".

"Eu am fost numit de către conducere ca să mă ocup de meciul cu Astra. Zilele viitoare va avea loc o ședință în care se va decide cine va fi antrenorul CFR-ului" Francisc Dican, antrenor CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1610711385807044
Misu Mihai  •  08 Aprilie 2015, 14:41

GSP-ule , daca din 42 puncte se scad 24 , rezulta 18 puncte !!! CFR fara cele 24 puncte care le va primii de la TAS are 18 puncte. Ce clasament ati facut, grea matematica asta !!!

kfr.
kfr.  •  07 Aprilie 2015, 01:24

O sa vina punctele de la Tas !

daniaania
daniaania  •  06 Aprilie 2015, 14:04

Hai CFR, se poate baieti !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close