FOTBAL  »  LIGA 1  »  LIGA CAMPIONILOR / DINAMO - LAZIO 1-3 / STIREA 130

"Mi-as fi dat demisia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2007 00:00

Rednic spune ca jocul bun din prima repriza l-a convins sa ramina la Dinamo

- Domnule Rednic, ce s-a intimplat?

- Am facut o prima repriza foarte buna, cred ca a fost chiar cea mai reusita din acest sezon, dar, din pacate, nu a fost suficient. In primele 45 de minute adversarul n-a tras nici un sut la poarta, iar noi am dominat si am inscris.

- Ce s-a petrecut la pauza?
- Nu pot sa-mi explic! Eu le-am spus in vestiar jucatorilor sa fie atenti, sa uitam ca pornim de la 1-0, dar la 40 de secunde de la startul reprizei luam gol! Le-am facut cadouri si la primul, si la al doilea gol. Noua nimeni nu ne face cadouri.

- Va reprosati ceva?
- Cind pierzi normal ca ai ce sa-ti reprosezi. Eu ce sa-mi reprosez acum?! Ca n-am avut alta rezerva pentru Nastase decit pe Nitu?!

- Sinteti suparat pe Nastase?
- E de neiertat. La anii lui petrecuti in Italia sa gresesti in halul ala... Daca era un jucator tinar era de inteles. Dar a avut mingea in picior si a ales sa dribleze in loc sa degajeze. A gresit unu si a cazut toata echipa. Un jucator cu experienta nu face o alunecare in careu. Ne costa scump acum ca bani si ca imagine.

- Este adevarat ca Niculescu a vrut sa fuga din cantonament?
- Nu, in nici un caz! Eu am vorbit cu el in dimineata jocului, i-am spus ca voi incepe cu Bratu titular si Claudiu a inteles. Dupa cum s-a desfasurat meciul, nu cred ca am luat o decizie gresita.

- V-ati gindit vreun moment la plecare?

- Sincer, daca nu era jocul din prima repriza, mi-as fi dat demisia. Am fi meritat calificarea. Ne-am batut singuri, asa cum s-a intimplat si cu Benfica anul trecut.

- Cum vedeti viitorul lui Dinamo?
- Acum ne-au mai ramas grupele Cupei UEFA. Speram ca vom trece de ele si vom face o figura frumoasa.

"Dupa o prima repriza in care am jucat slab, ne-am revenit in partea a doua. La pauza, am discutat cu baietii o noua tactica. Daca nu atacam poarta, nu puteam face diferenta"
"Am fost optimisti si ne-a iesit. Neprimind al doilea gol, echipa a capatat moral si am controlat jocul"

Delio Rossi, antrenor Lazio

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează