FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-2

„Mi-au venit în minte Hîldan, Ekeng, Cozma. Dumnezeule, parcă suntem blestemați” » Reacția dureroasă a lui Cristi Munteanu după episodul cu Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 14:41

Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, a avut mari emoții în timpul partidei dintre „câini” și CS Universitatea Craiova, 0-2, când Eugen Neagoe a suferit o fibrilație ventriculară fără puls și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca.

„Cum au chemat ambulanța la banca de rezerve, m-am gândit imediat la Hîldan, Ekeng, Marian Cozma... Mă gândeam: «Urmează Neagoe?» Mă gândeam că suntem un club blestemat, «Dumnezeule, ce naiba, numai nouă ni se întâmplă toate chestiunile astea de viață și de moarte?». Frate, parcă suntem blestemați, nu știu ce se întâmplă cu clubul ăsta!”, a spus Cristi Munteanu la Pro X.

„Babicu” îl sfătuiește pe tehnicianul lui Dinamo să renunțe la antrenorat: „Din punctul meu de vedere, Neagoe nu mai are ce căuta la Dinamo. Nu mai are ce căuta în fotbal în următorul an, dacă își știe interesul. Mai ales la Dinamo, unde e un stres fantastic. Sănătatea e mai importantă ca orice, omul are familie, are copil, nu te joci cu așa ceva.

Dinamo are nevoie urgent de antrenor și trebuie să strângă rândurile. Dinamo trebuie să își numească urgent un nou antrenor, pentru că viața lui Neagoe e mai importantă decât postul lui Neagoe la Dinamo. Îmi pare rău dacă pleaca așa repede, pentru că e un antrenor care chiar suferă pentru Dinamo, care a pus suflet pentru echipă”.

Citește și:

EXCLUSIV Am aflat ce scrie pe fișa de internare a lui Eugen Neagoe » „Dacă această tulburare se menține, pacientul poate muri”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează