FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mic, dar cel mai bun » Răzvan Grădinaru e marele cîştig al Stelei după primul cantonament

Articol de , - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 22:51

Puştiul de 18 ani al Stelei a reuşit să se remarce în meciurile de pregătire din Spania, chiar dacă roş-albaştrii au scos nişte rezultate ruşinoase


Steaua s-a făcut de rîs în amicalele din Spania, dar a cîştigat un jucător tînăr. Numele lui: Răzvan Grădinaru! Are 18 ani, nici un meci în Liga 1, şi cîştigă pe an cît Gabi Iancu într-o lună: 6.000 de euro! Dar, cel mai important lucru, e prima oară cînd lucrează cu Thomas Neubert şi, dintre toţi jucătorii din lotul Stelei, la meciuri, a părut cel mai proaspăt!

Combinaţie Adi Popa - Tănase
De fiecare dată cînd Reghecampf l-a trimis pe gazon, Grădinaru a fost peste ceilalţi stelişti din ofensivă. A jucat repede, nu s-a complicat inutil, a arătat tupeu, a driblat şi a şutat şi la poartă, cu Werder Bremen a făcut-o chiar de două ori, şuturile lui fiind cele mai bune şanse ale Stelei de a marca. Arată ca o combinaţie între Adi Popa şi Cristi Tănase, are viteza primului şi tehnica celui de-al doilea. Din păcate pentru el, concurenţa e una acerbă. Răzvan evoluează ca mijlocaş de bandă, iar acolo Reghe îi are pe Alex Chipciu şi Adi Popa, pe dreapta, şi pe Cristi Tănase şi Keşeru, pe stînga.


3 goluri a marcat Grădinaru în Youth League, o "dublă" la Basel şi încă un gol în remiza cu Schalke de la Bucureşti

"Am fost la o selecţie la Dinamo şi m-au acceptat. La 14 ani am trecut la Steaua, atras de proiectul Academiei care se crease în Ghencea"
Răzvan Grădinaru, mijlocaş Steaua


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
varanga53
varanga53  •  25 Ianuarie 2014, 12:38

Ca sa te faci de ras trebuie sa te dai "ziarist" asa cum sunteti voi , "deontologilor" ! In sport nu poti "sa te faci de ras" !

lollol
lollol  •  24 Ianuarie 2014, 15:29
Postat de jaguaarr pe 24 Ianuarie 2014, 10:06

tanase pleaca la vara in italia.era un articol pe tema asta.cica e deja semnat un antecontract

aia din italia au alte arii de selectie nu mai pun botu' la petarde la suprapret din romania , in ultima perioada se axeaza mai mult pe juniorii mioritici :)))))))))

imperator_steaua
imperator_steaua  •  24 Ianuarie 2014, 11:52

E fost dinamovist ? :))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează