FOTBAL  »  Superliga  »  CHELSEA

Antrenorul revelației din top 5 campionate, dorit de Chelsea

Sursa foto: Getty Images
Sursa foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 12:31 / Actualizat luni, 11 martie 2024 12:49

Michel Sanchez, antrenorul revelației din La Liga, Girona, a fost ofertat de conducerea ocupantei locului 11 din Premier League, Chelsea Londra. Sanchez a refuzat propunerea dinspre capitala Angliei.

Chelsea, o forță din Premier League și din Europa, continuă să dezamăgească și în actuala stagiune în mandatul lui Mauricio Pochettino, motiv pentru care șefii londonezilor se gândesc foarte serios să îi găsească un înlocuitor.

Girona, considerată o opțiune mai bună decât Chelsea de Michel Sanchez

Ei au fost atât de încântați de posibilitatea de a colabora cu Michel Sanchez, încât, în demersul de a-l convinge să accepte oferta pregătită de Chelsea, s-au deplasat personal în Spania pentru a purta o discuție cu tehnicianul Gironei, informează AS.

Antrenorul revelației din top 5 campionate, dorit de Chelsea
Michel Sanchez, antrenorul Gironei / Getty Images

Dubla câștigătoare de Champions League, ultima oară în 2021, s-a lovit de un refuz. Michel Sanchez a confirmat, la DAZN, că va continua cel puțin încă un an la Girona. Conducerea catalană și-ar dori chiar să îl păstreze pe Sanchez cel puțin până în 2026.

Chelsea nu este singura echipă cu pretenții care s-a interesat de serviciile lui Michel Sanchez. În contextul în care Xavi a anunțat că va pleca la finalul sezonului curent, Barcelona s-a gândit că Sanchez ar fi înlocuitorul ideal pentru tehnicianul demisionar al grupării blaugrana.

Inclusiv Manchester City, campioana en-titre a Angliei și a Europei, se gândește să îl aducă pe Sanchez, pe Etihad, în momentul în care Pep Guardiola se va decide să părăsească tabăra „cetățenilor”.

Girona, transformată într-o forță de Michel Sanchez

Aflat în funcția de antrenor la Girona din vara anului 2021, Michel Sanchez a reușit în actuala stagiune să transforme echipa catalană într-o forță din La Liga.

Girona ocupă locul doi în campionatul Spaniei, cu 62 de puncte, la 7 „lungimi” distanță de liderul Real Madrid și cu un punct în plus față de Barcelona (locul 3).

59de goluri a marcat Girona în La Liga, având a doua ofensivă din campionatul Spaniei după Real Madrid (60 de goluri)

Pe lângă performanța remarcabilă pentru o echipă nou-promovată, Girona practică și un fotbal ofensiv, plăcut publicului.

VIDEO Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Citește și:

Dorinel Munteanu, despre echipele calificate în play-off: „Nu vreau să le jignesc, dar...”
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu, despre echipele calificate în play-off: „Nu vreau să le jignesc, dar...”
Dinamo amenințată de un inamic invizibil! Care este situația „câinilor”
DINAMO
Dinamo amenințată de un inamic invizibil! Care este situația „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close