FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo amenințată de un inamic invizibil! Care este situația „câinilor”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 08:14 / Actualizat luni, 11 martie 2024 11:25

Mai mulți jucători ai revelației ultimelor etape, Dinamo, au contractat o viroză respiratorie și vor absenta câteva zile de la antrenamente. Situația cea mai delicată este a croatului Domagoj Pavicic. Zeljko Kopic nu este convins că-l poate folosi pe Dennis Politic nici în weekend, la Sibiu.

Dinamo a învins UTA, scor 1-0, începe de luni pregătirea primei etape din play-out, la Sibiu, contra lui Hermannstadt. Zeljko Kopic a reaprins speranțele în rândul suporterilor "câinilor", mai ales după seria pozitivă din ultimele șase runde ale sezonului regulat.

Fostul jucător al lui Dinamo, eurogol de la mijlocul terenului în meciul cu echipa antrenată de Florentin Petre
UNIREA ALBA-IULIA
Fostul jucător al lui Dinamo, eurogol de la mijlocul terenului în meciul cu echipa antrenată de Florentin Petre

Dinamo sub amenințarea virusului: mai mulți fotbaliști au probleme medicale în ultimele zile

Jucătorii care au fost titulari în partida cu Mircea Rednic au avut recuperare sâmbătă, în timp ce rezervele au făcut antrenament, la Săftica. Duminică, tot lotul a avut zi liberă din partea tehnicianului croat.

4victorii, o remiză și un eșec a înregistrat Dinamo în ultimele șase etape din sezonul regulat

De luni după-amiază, roș-albii revin la pregătiri. Zeljko Kopic se confruntă cu noi probleme de lot.

9meciuri a adunat Pavicic în tricoul alb-roșu, având două assist-uri

Mai mulți jucători ai „câinilor” au căpătat o viroză respiratorie în ultimele zile, conform informațiilor GSP, iar cel mai afectat este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai formației, croatul Domagoj Pavicic. Mijlocașul de 30 de ani va avea nevoie de trei zile de pauză și de recuperare.

Luni, antrenorul dinamovist va intra în posesia unei analize complete a lotului pentru a cunoaște exact situația medicală din cadrul echipei și câți fotbaliști vor lipsi de la pregătiri pentru câteva zile.

Dennis Politic, șanse minime să joace și cu Hermannstadt, în startul play-out-ului

Și mai complicată este situația lui Dennis Politic. Mijlocașul ofensiv de 24 de ani este absent de o lună și încă resimte dureri. Nu se poate antrena normal și această stare ar putea continua și zilele viitoare.

Zeljko Kopic nu este ferm convins că se poate baza pe fotbalistul său în prima etapă din play-out, la Sibiu. Politic a fost și la vraciul Marijana Kovacevic la Belgrad, a încercat să se pregătească normal în ultima perioadă, degeaba însă. Încă nu poate.

6goluri a adunat Politic pentru Dinamo în 26 de meciuri, jumătate din goluri reușindu-le în ultimele trei runde în care a jucat

Tehnicianul croat nu vrea să-l forțeze pe Politic, sperând să-l poată folosi la capacitate sută la sută începând din play-out, din aprilie, după pauza competițională.

4meciuri a ratat Dennis din finalul sezonului regulat

VIDEO. Claudiu Niculescu despre golurile lui senzaționale la Dinamo și un mare necaz: „Gata, nu mai pot executa deloc lovituri libere”

Citește și alte știri:

VIDEO N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”

Iată sumele cheltuite și veniturile FRF din mandatul lui Răzvan Burleanu pe 10 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  11 Martie 2024, 22:41

Sa se repuna pe picioare, pana atunci Abdallah sa-si faca treaba

5381Sm
5381Sm  •  11 Martie 2024, 21:13

Sănătate băieți! Forza Dinamo!

Barna
Barna  •  11 Martie 2024, 16:07

In cele 4 meciuri fără Politic am dat 2 goluri prin Gregorio care s-au transformat în 6 puncte. Probabil cu Denis la Iași, am fi avut 9!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează