FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”

Ovidiu Burcă, prezent la evenimentul deschiderii magazinului Bitolia
Ovidiu Burcă, prezent la evenimentul deschiderii magazinului Bitolia

Articol de , - Publicat sambata, 09 martie 2024 15:40 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 16:40

Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a fost prezent la evenimentul de lansare a unui magazin de articole sportive cu însemnele „câinilor roșii” și a vorbit despre evoluția fostei sale echipe din ultima perioadă.

La un moment dat, Burcă, chestionat în legătură cu jucătorii care îi plac cel mai mult de la Dinamo, a numit doi, însă le-a greșit numele. S-a referit la Eddy Gnahore prin a-i spune «Gnohere» (n.r. fostul atacant al lui Dinamo din perioada 2015-2017) și la Domagoj Pavicic prin a-i spune «Pavicevic».

Andrei Nicolescu îi ironizează pe ultrașii de la CSA Steaua: „Nu au unde să se bucure și distrug alte evenimente”
DINAMO
Andrei Nicolescu îi ironizează pe ultrașii de la CSA Steaua: „Nu au unde să se bucure și distrug alte evenimente”

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Dinamo va redeveni în scurt timp ceea ce a fost odată”

Soția lui Nicolae Badea, Oana, și-a deschis un magazin pentru suporterii lui Dinamo într-un mall din București, iar Ovidiu Burcă a fost prezent la acest eveniment, printre alte glorii ale clubului. Și a comentat ultimele rezultate înregistrare de alb-roșii.

„Câinii” au urcat pe loc de baraj, iar tehnicianul care i-a promovat este convins că se vor salva direct, iar în curând vor lupta din nou pentru obiective mărețe.

Ovidiu Burcă, impresionat de Dinamo din prezent: „Se poate salva direct”

„În momentul de față Dinamo arată ca o echipă bună și eu cred că se va salva de la retrogradare. Cred că în scurt timp Dinamo va redeveni ceea ce a fost odată. Din fericire, ceea ce am spus acum ceva timp se adeverește.

Nu am niciun regret, nu sunt om care trăiește foarte mult în trecut, încerc să mă bucur de prezent. Cred că am reușit să las echipa în Liga 1, am preluat-o într-o situație delicată și consider că e o reușită.

Cred că misiunea pe care am avut-o eu mi-am dus-o până la bun sfârșit. Faptul că am preluat echipa într-un moment delicat și am lăsat-o în Liga 1... cred că asta a fost misiunea mea... mai departe sunt păreri subiective ale unora și altora despre ceea ce am făcut, doar că realitatea e de necontestat.

Cel mai mult îmi place cuplul de mijlocași centrali Gnohere (n.r. - Gnahore) și Pavicevic (n.r. - Pavicic), care au dat echilibru echipei și consistență.

Ovidiu Burcă despre cine poate salva Dinamo: „Nu există antrenori-magicieni, ci jucători care au impact”

Nu există antrenori magicieni, există jucători care au impact, vin și se adaptează foarte repede și sunt valoroși. Astăzi la Dinamo echipa e mult mai solidă, mai așezată și odată cu venirea noilor jucători și cu munca pe care o face noul antrenor, Dinamo arată ca o echipă solidă.

M-am întâlnit o singură dată cu domnul Kopic. A avut acces la tot ce s-a făcut în perioada mea, n-a fost nevoie să se întâlnească personal cu mine. La cum arată echipa cred că sunt îndreptățiți să spere la salvarea directă”, a spus Ovidiu Burcă, la evenimentul deschiderii magazinului Bitolia.

Am avut discuții timide, nu ceva concret. Prefer să încep munca din vară. Cei care schimbă acum, o fac într-un moment de criză profundă, n-aș vrea să mă arunc din nou într-o situație de a schimba incendii! De aproape zece ani, sunt doar în situații de incendiu, mi-am făcut ucenicia. E momentul să trec la nivelul următor
Ovidiu Burcă

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Alin Petrache, reacție plină de dispreț după incidentele de la Dinamo - UTA: „Acest stadion nu a fost făcut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate”
DINAMO
Alin Petrache, reacție plină de dispreț după incidentele de la Dinamo - UTA: „Acest stadion nu a fost făcut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate”
„Arcul de Triumf”, distrus după violențele de la Dinamo - UTA: „Am luat amprentele, iar responsabilii vor plăti”
DINAMO - UTA 1-0
„Arcul de Triumf”, distrus după violențele de la Dinamo - UTA: „Am luat amprentele, iar responsabilii vor plăti”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  09 Martie 2024, 22:42

Bravo Curca

danciuad
danciuad  •  09 Martie 2024, 21:40
Postat de Alex90o pe 09 Martie 2024, 16:48

A lăsat echipa în Liga 1,pai a lăsat-o ultima și aproape fără șanse de salvare,nici nu aveai cum sa nu o lași în liga1 domnu Burca că erai in plin campionat

... după ce e preluat-o în liga 2, avea cum să n-o lase în liga 1. E matematică de ... clasa a 2-a sau a câta?

deal1
deal1  •  09 Martie 2024, 20:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează