FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚARE

Miercuri vin banii pentru salarii și o parte din datorii! 231.000 de euro intră în contul clubului

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 13:31

Consiliul Local Iași va aproba miercuri susținerea clubului Politehnica Iași cu 231.000 de euro, dar banii sunt mai puțini decât solicitase președintele Ciprian Paraschiv.

Politehnica Iași va primi miercuri o importantă gură de oxigen financiar. Convocat într-o ședinţă extraordinară, Consiliul Local Iași va aproba, conform mai multor politicieni importanţi din Iași, susţinerea echipei pregătite de Mircea Rednic cu suma de 1.116.748 lei, aproximativ 231.000 de euro. Poli ceruse aproape 1,5 milioane lei (circa 310.000 euro), însă anumite cheltuieli au fost considerate neeligibile.

Bani pentru salarii și datorii

Banii pot fi folosiți pentru acoperirea unei părți importante a necesarului clubului pentru perioada 15 mai – 15 iunie, în care e instituită starea de alertă. Poli poate folosi fondurile de la CL pentru plata drepturilor salariale ale jucătorilor, antrenorilor și personalului administrativ, cheltuieli care ţin de funcţionarea clubului (alimente, medicamente, deplasări etc.) și pentru respectarea protocoalelor medicale existente.

Jucătorii Politehnicii au restanţe salariale de o lună și jumătate: două treimi din luna februarie și două treimi din martie. Elevii antrenorului Mircea Rednic mai au de primit și șomajul tehnic pentru perioada 1 - 15 mai, după ce l-au încasat pentru intervalul 24 martie – 30 aprilie.

1,5 milioane de eurosunt datoriile Politehnicii Iași

Amical tranșat de Cristea

Poli a anulat amicalul cu FC Botoșani, programat sâmbătă, în Copou, motivul oficial fiind negăsirea unei brigăzi de arbitri care să îndeplinească cerinţele medicale solicitate. S-a făcut însă un meci-test în familie, în care Andrei Cristea a marcat unicul gol. De la meci a lipsit Bădic, la care se va renunţa după ce jucătorul s-a accidentat din nou.

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui Poli Iași

+10 FOTO

VIDEO Poveste amuzantă cu Mihai Teja și Rednic: „I-am spus «Mircea, bagă un mijlocaș ofensiv!». Și am luat vreo patru”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ionuț Negoiță a spus tot: detalii despre negocierile cu spaniolii, cine vrea să preia clubul și de ce pleacă de la Dinamo » „Eu sunt istorie! De ce să stau cu sila?”

Mesajul postat de FCSB, în ziua în care Steaua împlinește 73 de ani: „Clubul a fost obligat să își schimbe numele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Iunie 2020, 18:20
Postat de patratel79 pe 07 Iunie 2020, 14:19

Sa moara covidul, i-a vrajit Rednic si pe moldoveni. Isi vor plati taxele locale cu mult patos de acum inainte. Stiu, deja, ca o fac pentru o cauza nobila )))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patratel79
patratel79  •  07 Iunie 2020, 14:19

Sa moara covidul, i-a vrajit Rednic si pe moldoveni. Isi vor plati taxele locale cu mult patos de acum inainte. Stiu, deja, ca o fac pentru o cauza nobila )))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează