FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță a spus tot: detalii despre negocierile cu spaniolii, cine vrea să preia clubul și de ce pleacă de la Dinamo » „Eu sunt istorie! De ce să stau cu sila?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 12:04

Ionuț Negoiță, încă patronul lui Dinamo, a dat detalii despre cum decurg negocierile cu spaniolul Juan Jose Melero Marin, despre discuțiile cu fanii și despre dorința sa de a pleca din club.

  • Omul de afeceri Ionuț Negoiță spune că Melero Marin încă nu virat garanția de 500.000 de euro pentru Dinamo, dar nu a anunțat că tranzacția a căzut definitiv.
  • Patronul din Ștefan cel Mare spune că vrea ca fanii s-o preia pe Dinamo și anunță că lipa unui stadion modern este unul dintre motivele pentru care vrea să plece.

Negoiță: „Sunt proprietar la Dinamo pentru că nu am de ales”

„Sunt proprietar la Dinamo pentru că nu am de ales. Nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă la club. Le-am zis celor de acolo să găsească soluții. Nu văd de aș rămâne captiv sau cu sila. Le-am zis fanilor că cedez clubul pe un leu. Am zis că fac tot posibilul pentru a lua licența.

Am văzut că s-a scris că am luat 500.000 de euro de la spanioli. Nu au intrat acei bani! Cu spaniolii s-a făcut un contrat, girat de LPF, prin care se garanta că vor primi înapoi suma de 500.000 de euro dacă nu se realiza tranzacția. Urma ca luna următoare să se facă tranzacția. Din acei banii urmau să se plătească salariile și să se vină la zi cu datoriile la stat. Pe acești spaniolii îi știm. Sunt potenți financiar și au cunoștințe despre fotbal. Sunt credibili! Faptul că pot da 500.000 de euro drept garanție spune multe despre potențialul lor. Dar nu au veni banii în termenul stabilit, 5 iunie. Asta înseamnă că acum discutăm vorbe.

Dacă se fac lucrurile aplicat, un club se poate lua într-o lună. Există manualul de licențiere unde e orice detaliu scris. Poți vedea orice problemă. Dacă ai licență înseamnă că lucrurile sunt în regulă. Un audit se poate face repede și se poate informa despre toate aspectele”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.

„Dinamo nu va avea de suferit din cauza procesului de bancrută frauduloasă. Ieșirea din insolvență a fost legală. Poate exista un prejudiciu, dar eu am zis că îmi asum eu eventualele prejudicii după proces” 
Ionuț Negoiță

FOTO. Imagini de la meciul Dinamo - Rapid 1-0 

+7 FOTO

Ionuț Negoiță: „Fanii sunt sigura variantă”

„Le-am zis fanilor să-și asume dacă vor clubul. Ei mi-au sugerat să țin clubul până la primăvară. Am zis OK și că fac tot posibil ca să luăm licența. A trecut primăvara și am luat licența. Fanii trebuie să ducă greul acum. Sper ca suporterii să se hotărască și să preia clubul. Au 150.000 de euro pe care sper să-i deblocheze. Singura variantă și fezabilă rămân suporterii. Au dovedit că pot face mult. Suporterii pot susține clubul în situația actuală”, a adăugat Negoiță.

„Eu sunt istorie!

„Faptul că nu avem stadion e unul dintre motivele pentru care mă retrag. Sunt foarte dezamăgit. Dacă avea stadion sau perspectiva unui stadion ce celelalte din București, lucrurile stăteau diferit. Despre asta întrebați la cei care au stadionul sau blochează lucrările. Eu sunt istorie în fotbal!.

Sincer? Nu mă aștept la recunoștință. Când am luat Dinamo ziceam că e o provocare, că sunt multe probleme. Cineva mi-a zis atunci «Ce bine ar fi dacă ar aprecia cineva». Eu am făcut cu sufletul, am făcut ce am știut cel mai bine. Am pierdut foarte mulți bani! Știți pe cineva care a făcut bani din fotbal? Și Gigi Becali e pe roșu. Poate Gică Hagi să fie pe plus”, a mai spus Negoiță.

VIDEO  Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță, prima reacție după greva de la Dinamo: „Jucătorii aveau dreptate, totuși...” » De ce nu s-au plătit salariile

EXCLUSIV Primele decizii la Dinamo după grevă! Cine i-a calmat pe jucători și când vor primi banii » Tot suporterii îi salveză: PCH și DDB au strâns 120.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:49

Ca sa fii istorie trebuie sa nu mai existi. Asa ca pleaca odata de la club

murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  07 Iunie 2020, 19:10

In numele celor care isi dau bani din pensiile amarate la programul DDB, *** trebuie sa plece! Nu exista cale de intoarcere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  07 Iunie 2020, 18:46

Jet..

Vezi toate comentariile (35)
Comentează