FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță, prima reacție după greva de la Dinamo: „Jucătorii aveau dreptate, totuși...” » De ce nu s-au plătit salariile

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 11:16

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a vorbit despre situația la zi a clubului și despre faptul că jucătorii au refuzat sâmbătă să dispute amicalul cu FC Voluntari pentru că nu au primit salariile restante. 

„Ce aș putea spune? Sper să se găsească o soluție. Nu am anunțat de ieri sau de azi că vreau să mă retrag. Din păcate nu s-a găsit o soluție concretă sau viabilă. Dar eu sper să se găsească până la urmă.

Ce s-a întâmplat ieri la amical? Ce aș putea să spun? Parțial ar avea dreptate, dar totuși... Sunt dezamăgit de multe din fotbal... Din câte știu, jucătorii știu că au primit salariile pe ianuarie. Avem jucători cu pretenții, cu personalitate.

Jucătorilor li s-a promis că vor primi salariile pentru că aveam două variante. Ori vin 500.000 de euro de la spanioli, ori 150.000 de euro de la fani. Nu s-a accesat niciuna dintre aceste sume. Sperăm că săptămâna viitoare să vină o parte din bani”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0 

+7 FOTO

VIDEO  Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. Primele decizii la Dinamo după grevă! Cine i-a calmat pe jucători și când vor primi banii » Tot suporterii îi salveză: PCH și DDB au strâns 120.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iung811
iung811  •  07 Iunie 2020, 23:43
Postat de Iulian Petrea pe 07 Iunie 2020, 12:29

Este asa greu sa se verifice daca au intrat sau nu banii de la spanioli? Daca au intrat atunci BALA ar trebui sa isi dea demisia imediat!

De unde sa-si dea demisia? Va pacaleste asta cum vrea muschi lui si va ia si banii.

creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:50

Pretentii mari pentru un lot de tot rasul

breitner
breitner  •  07 Iunie 2020, 12:48
Postat de Alice Popa pe 07 Iunie 2020, 12:06

Jucatorii au si varianta plecarii de la echipa. Dar cine ii mai ia?! Si de la cine isi vor recupera banii?!?

Aia de la Astra!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează