FOTBAL  »  Superliga  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV Mihaela Buzărnescu, destăinuiri despre relația cu Marco Dulca, în podcastul „Profu' de Sport”: „Am ajuns la un moment în care pur și simplu pui stop”

Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu +34   FOTO
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 10:45 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 10:54

Invitată la podcastul GSP „Profu' de Sport”, Mihaela Buzărnescu (34 de ani) a vorbit pe seama relației pe care a avut-o cu Marco Dulca (23), acum fotbalist la FCSB.

Idila celor doi, întinsă pe o perioadă de o jumătate de ani, s-a încheiat în luna martie, cu scandal. Jucătoarea de tenis a denunțat atunci o relație abuzivă: „Eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!”

La câteva luni distanță, în cadrul podcastului GSP, Mihaela a rememorat perioada petrecută alături de mijlocașul transferat de FCSB. 

Mihaela Buzărnescu, la „Profu' de Sport”, despre relația cu Marco Dulca: „Am fost afectată mult timp”

- Pentru voi, sportivii, nu e ușor să vă separați viața profesională de viața personală. Tu cum ai gestionat până la urmă acel momentul complicat, neplăcut din viața personală, pe care chiar tu l-ai făcut public - relația cu Marco Dulca. Cum ai trecut peste? 
- N-aș vrea să mai vorbesc. Pur și simplu...

- Ai încuiat undeva subiectul într-un sertar și vrei să-l uiți complet, ca să nu te mai afecteze. 
- Da, cam așa ceva. Au fost destule momente neplăcute și destul de mult de tras ca să-ți revii. Și cred că am ajuns la un moment în care pur și simplu pui stop, tragi linie și privești înainte. Nu te uiți în urmă ca să nu-ți faci mai mult rău. Am fost afectată mult timp. Și în carieră am fost afectată. Până nu s-a mai putut. Până cred că am realizat că chiar trebuie să trag linie ca să nu-mi fac mai mult rău singură și să merg mai departe, că nu am pentru ce să sufăr sau să lupt. Și nu mai vreau să mai vorbesc despre acest subiect vreodată.

În seara difuzării podcastului, Mihaela Buzărnescu a fost în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre FCSB și Viking, scor final 1-2. Ea a fost zărită de mai multe ori în ultima vreme la partidele de acasă ale „roș-albaștrilor”. 

În ultima vreme, Mihaela s-a refăcut după accidentare la baza clubului.

Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
+30 FOTO

Mai multe știri din „Profu' de Sport”:

Cristian Tudor Popescu, apariție de marcă la podcastul „Profu' de Sport” » Ediție-eveniment cu una dintre cele mai respectate voci din presa românească

„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează