FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

FOTO Reacția lui Mihai Bendeac, după ce fratele lui a semnat cu Dinamo: „Dacă expresia «câine până la moarte» ar avea o imagine...”

Mihai și Andrei Bendeac. Foto: GSP
Mihai și Andrei Bendeac. Foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 15:35 / Actualizat sambata, 19 august 2023 15:44

Mihai Bendeac, în vârstă de 40 de ani, a reacționat după ce fratele său a semnat cu Dinamo. Andrei, cunoscut ca Bendy, este noul director de social media al echipei din Ștefan cel Mare.

După ce zilele trecute Andrei Bendeac, care va împlini 23 de ani duminică, a fost anunțat oficial de Dinamo pe postul de director de social media, fratele său mai mare, Mihai Bendeac, a ținut să îi transmită un mesaj public. 

Actorul a evidențiat ce fan înfocat al echipei din Ștefan cel Mare este fratele său, dar i-a transmis și că îl va susține în decizia luată.

Reacția lui Mihai Bendeac, după ce fratele lui a semnat cu Dinamo

„Dacă expresia «câine până la moarte» ar avea o imagine, asta ar fi… Frate-meu gândește, există, respiră pentru asta.

E o patimă pe care doar Dostoievski ar putea s-o descrie îndeajuns de bine. Te iubesc, Andrei Bendeac! Urmează-ți pasiunea!”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Reacția lui Mihai Bendeac, după ce fratele lui a semnat cu Dinamo: „Dacă expresia «câine până la moarte» ar avea o imagine...”
FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

În această primăvară, după Dinamo - FC Argeș 6-1, actorul a postat pe Facebook o fotografie cu fratele său, care se afla la meci și a izbucnit în lacrimi. 

„Când avea 2 ani, Andrei Bendeac dormea doar dacă, pe pat, era așternut cu Dinamo. Toată copilăria, torturile de ziua lui erau cu sigla clubului. Cănuța din care bea, la fel. Rar mi-a fost dat să văd un asemenea nivel de iubire. Deși nu mai mișcă în mine mare lucru dinamovismul, sunt extraordinar de fericit pentru fratele meu. Mă bucură fericirea lui în seara. Pentru că îl iubesc. Și, iubindu-l, asta-i viața, trebuie să reînvăț să iubesc Dinamo”, a fost mesajul actorului.

Andrei Bendeac este noul director de social media de la Dinamo 

Andrei Bendeac a fost anunțat oficial de Dinamo pe postul de director de social media. Fratele actorului a avut parte de o prezentare demnă de un transfer în lotul lui Ovidiu Burcă, cu fotografii cu fularul, în fața siglei clubului și în tricoul lui Dinamo. 

„Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul rețelelor de socializare oficiale, este entuziasmat să anunțe că Andrei Bendeac, cunoscut de dinamoviști drept «Bendy», câine roșu la rândul lui, face oficial parte din staff-ul administrativ al clubului.

«Bendy» a gestionat canalele de comunicare ale clubului, pro-bono, încă din iarnă, când clubul se afla în Liga a II-a. Pe el l-ați întâlnit la edițiile de FanZone pre-match sau l-ați urmărit în interviurile luate jucătorilor post-match.

De acum înainte, Andrei va face parte oficial din «lotul» clubului nostru! Bine ai venit la Dinamo, Andrei Bendeac!”, a precizat Dinamo pe rețele de socializare. 

Citește și:

Vară de vis pentru Kepa » S-a căsătorit cu Miss Universe Spania și a ajuns la Real Madrid

Dinamo vrea pe Arena Națională și așteaptă 25.000 de spectatori

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
unfake
unfake  •  20 August 2023, 10:17

"i-a transmis și că îl va susține în decizia luată."...bai, frate, parca ar fi luat decizia sa transgendereasca in fetita, saracu', si avea nevoie de suport moral. A prins si el un job caldut, aproape sinecura, probabil pe pila pusa de frate-su' si ăsta face acuma un tam-tam de parca ar fi marele eveniment al verii... Mai relaxati, baieti !...

creeperno534
creeperno534  •  19 August 2023, 22:38

Dinamo, lupta Dinamo!

88gore88
88gore88  •  19 August 2023, 17:55

Augh,Augh,Augh!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează