GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Vară de vis pentru Kepa » S-a căsătorit cu Miss Universe Spania și a ajuns la Real Madrid

Andrea Martinez +9   FOTO
Andrea Martinez

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 20:13 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 21:49

Portarul Kepa Arrizabalaga, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu Andrea Martinez, Miss Universe Spania 2020. În urma accidentării portarului Thibaut Courtois, Real Madrid a ajuns la un acord cu Chelsea pentru împrumutul ibericului. 

Vestea afectează viața personală a portarului spaniol, care va trebui să se mute la Madrid. În ceea ce privește viața sentimentală, în urmă cu doar câteva săptămâni, sportivul s-a căsătorit cu iubita sa, fosta Miss Univers Spania, Andrea Martinez. În ceea ce privește CV-ul ei, acesta include mult mai multe titluri decât Miss Univers. 

+5 FOTO

Când a cerut-o Kepa în căsătorie pe Andrea Martinez

Tânăra este o fostă baschetbalistă, a studiat Administrația Afacerilor în Spania și Franța, a lucrat la Giorgio Armani în Milano și și-a fondat propria companie de e-commerce (comerț electronic). Portarul în vârstă de 28 de ani și modelul de 30 de ani din León și-au făcut cunoscută relația pe rețelele de socializare în ianuarie 2022, deși se întâlneau deja de câteva luni. 

Au oficializat povestea lor de dragoste cu o fotografie romantică și cu textul: „Noi". Andrea și Kepa se aflau în vacanță în Maldive și au vrut să profite de peisajul idilic pentru a le dezvălui urmăritorilor lor cât de îndrăgostiți sunt. La sfârșitul anului 2022, modelul a dezvăluit că iubitul ei a cerut-o în căsătorie în luna august. Deși nu se întâlneau de mult timp, era deja clar pentru ei că vor să se căsătorească. 

Fotbalistul basc s-a pus în genunchi în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. „Ce an frumos. Încărcat cu momente și experiențe cu adevărat minunate. Mi-ar fi imposibil să le compilez pe toate. Dar dacă există un lucru care iese în evidență și pe care l-am gravat în inima mea, acesta a fost cel mai special apus de soare din viața mea. 

+5 FOTO

Un 1 august spectaculos în care am făcut un pas mare în relația noastră. O zi pe care nu o voi uita niciodată. Incredibil de perfectă din momentul în care am deschis ochii dimineața și până când am mers la culcare plină de lacrimi de fericire alături de viitorul meu soț. Cea mai frumoasă zi din viața mea de până acum. Abia te aștept 2023". 

Kepa Arrizabalaga și Andrea Martínez s-au căsătorit pe 25 iunie

Cuplul s-a căsătorit pe 25 iunie în Marbella, înconjurat de toți prietenii și familia lor. Andrea Martínez a purtat două rochii semnate Rosa Clará, iar invitații au fost cei care au dezvăluit detaliile despre nuntă. După nuntă, mirii s-au bucurat de o lună de miere impresionantă în Polinezia Franceză. Plimbări cu barca, apusuri de soare cu vin, fotografii pe plajă... 

+5 FOTO

Acestea au fost câteva dintre imaginile împărtășite de tinerii căsătoriți. Acum, viața celor doi începe o nouă etapă la Madrid și, pentru moment, se pare că amândoi sunt mulțumiți de această veste. Atât portarul, cât și fotomodelul au împărtășit pe profilul lor de Instagram vestea bună a transferului în echipa de portari a lui Real Madrid.

Vezi și:

Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”
RELAȚIE
Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”
Starul lui Real Madrid, relație ruptă după 4 luni » Detaliul remarcat de spanioli
RELAȚIE
Starul lui Real Madrid, relație ruptă după 4 luni » Detaliul remarcat de spanioli

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1ianuarie
1ianuarie  •  16 August 2023, 23:19

Cel puțin nu e botoxată

cristishady
cristishady  •  16 August 2023, 22:34
Postat de cordell.hull pe 16 August 2023, 21:58

O varianta dintre miss uri era și miss olanda

aia e a lui mbappe, camerunezu-francezul e progresist.

cordell.hull
cordell.hull  •  16 August 2023, 22:00

Apropo… pana la urma e miss universe ori miss univers… dar fiind vorba de gsp tot aia e?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează