FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mihai Costea: "E bine că mă vrea Steaua, e una dintre cele mai tari din campionat" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Atacantul Universităţii Craiova Mihai Costea se declară onorat de interesul Stelei pentru serviciile sale, dar spune că vrea să continue în Bănie, apoi să prindă un transfer la o echipă importantă din străinătate.

"Sper să se rezolve problemele financiare ale clubului şi să continuăm în aceeaşi formulă. Sper să se ia licenţa pentru sezonul viitor. E bine că mă vrea Steaua, una dintre cele mai puternice echipe din campionat, dar eu vreau să fac ceva la Craiova.

Sînt aici de 3 sau 4 ani şi nu am făcut mare lucru, sper să reuşesc la Universitatea alături de Victor Piţurcă şi de băieţi.

E greu să faci performanţă cu orice antrenor dacă lipsesc banii. Momentan vreau să rămîn la Craiova pentru performanţă, apoi să prind un transfer în străinătate. Dacă prin vînzarea mea s-ar rezolva problemele, atunci aş fi de acord să plec afară, asta e prioritatea mea", a spus Mihai Costea la Contraatac, pe GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Decembrie 2010, 15:38

Avem deja un fotbalist la fel de "inteligent" precum costea: dodel. Astia 2 au intelectul unei muste....

breitner
breitner  •  09 Decembrie 2010, 15:25

pai sa stii ca steaua numai de figurile tale ar avea nevoie ! problema e ca berbecali vrea fotbalisti si tu nu esti in categoria asta (cu indulgenta poti fi numit jucator)!

gsava
gsava  •  08 Decembrie 2010, 22:06

vorbele unui profesionist , bv frate, sper sa reusesti oriunde ai merge chiar si la dinamo ps : gandeste pt binele tau , lasa mandria deoparte ca nu-ti da sa mananci

Vezi toate comentariile (11)
Comentează