FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Costea surprinde: "Eu sunt alături de Universitatea Craiova. Care e ea, nu știu" + Pe cine vede cel mai bun fotbalist din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 20:29

Mihai Costea (29 de ani) e liber de contract după despărțirea de Dibba Al Fujairah (Arabia Saudită) și, aflat la "Cupa Sergiu Radu", a vorbit despre fotbalul românesc.

"Mă uit mereu la Liga 1. Sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Anul acesta este un campionat foarte disputat. Cred că cele mai multe şanse la titlu le au Steaua, CFR Cluj, Craiova.

Eu sunt alături de Universitatea Craiova. Care este ea, nu ştiu. Vedeţi ce se întâmplă în fotbalul românesc...", a declarat Mihai Costea.

"După părerea mea, Alibec este cel mai bun fotbalist din Liga 1. Este un atacant complet şi sunt convins că îşi va reveni rapid"
Mihai Costea

Nu doar Mihai, ci și Florin, fratele său, e liber de contract după ce ultima oară a jucat în Liga a 3-a, la Șirineasa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
343852939374610
Florin Craiova  •  28 Decembrie 2017, 08:17

deci a uitat *** unde a jucat si cine l a platit! Sa ii puna cineva cateva casete cand juca la fc universitatea craiova.. Culmea ar fi ca *** sa zica ca a jucat la csu craiova cand aia nici nu existau. Am mai intalnit oameni prosti,dar ca *** asta mai rar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  28 Decembrie 2017, 00:03

Mihai nu m-a impresionat, in schimb Florin a fost super jucator pana s-a accidentat in meciul cu Iasi parca. Bafta la amandoi!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 Decembrie 2017, 23:21
Postat de Deni Denisa pe 27 Decembrie 2017, 23:05

Cei care au desfintat u craiova sant becali impreuna cu dragomir si mircea sandu de ciuda ca nu l ea vandut pe frati costea si alti jucatori foarte buni ,ei sant cei care au facut praf footbalul romanesc si mai au curajul sa critice pe actuali frf !!!!!!!!!!!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează