FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Eșanu a participat la o acțiune cu juniorii lui Dinamo și a vorbit despre pericolul retrogradării: „La meciuri nu facem ce ne propunem la antrenamente”

Mihai Eșanu a participat la o acțiune cu juniorii lui Dinamo +19   FOTO
Mihai Eșanu a participat la o acțiune cu juniorii lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 18:00 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 22:19

Portarul lui Dinamo, Mihai Eșanu, 22 de ani, internațional U21, a fost prezent azi la stadionul Dinamo alături de grupa de juniori U10 din cadrul Academiei Dinamo.

Format la grupa 1998 a Centrului de Copii și Juniori Dinamo, Mihai Esanu a împărțit echipament sportiv puștilor dinamoviști născuți in anul 2011, pregătiți de antrenorul Adrian Marcu.

„Mă bucur că cei din DDB m-au ales pe mine să împart aceste tricouri. Înseamnă că fac bine ce fac și mă apreciază.

Am avut și eu momente grele în carieră, când am vrut să renunț, când am avut accidentări. Am avut o perioadă mai grea, cu gânduri rele. Dar am trecut peste și mă bucur.

Când eram eu copil erau alte rezultate, erau fotbaliști mult mai mari, cu realizări mai mari decât acum. Era foarte frumos. Pe idolul meu, Bogdan Lobonț, nu l-am întâlnit, nu eram la Dinamo când juca aici. Erau Torje, Niculae, Dănciulescu...

Am o problemă fizică ce mă ține departe de teren deocamdată. Nu am mai lucrat cu domnul Uhrin, sper să revin cât mai repede la antrenamente.

După fiecare meci încercăm să ne mobilizăm, să uităm rezultatul, pentru că nu toate meciurile pierdute au fost proaste. Din păcate, la meciuri nu facem ce ne propunem la antrenamente. Dar am încredere că o scoatem la capăt”, a declarat Eșanu.

Sunt fericit când văd că vin copiii la Dinamo. Din vara 2020 mă ocup de Centrul de copii și juniori. Față de alte cluburi, din fericire pentru noi, centrul a funcționar în permanență.
Ionel Augustin, fost atacant Dinamo

Este vorba de o sumă de 10.000 de lei, donați în ProgramDDB de către un părinte, care ne-a specificat că dorește ca o parte din sumă să fie folosită pentru o grupă de juniori ai lui Dinamo. Întotdeauna dorința donatorului va fi respectată, astfel că astăzi, Mihai Eșanu și voluntarii DDB le-au împărțit copiilor echipament în valoare de 2.900 de lei. Fiecare copil a primit câte două rânduri de echipament, unul alb și unul roșu, conținând tricou DDB, șort, jambiere și fâș de ploaie.
Reprezentanții DDB

+15 FOTO

EXCLUSIV Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

EXCLUSIV Opinie surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Acționarul are buletin de București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează