FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Portarul lui Dinamo dezvăluie care sunt cadourile sale de colecție: „Îmi oferă motivație”

Mihai Eșanu este unul dintre titularii lui Dinamo // FOTO: Imago
Mihai Eșanu este unul dintre titularii lui Dinamo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2021 07:12 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 07:24

Mihai Eșanu, 22 de ani, este unul dintre fotbaliștii de bază ai lui Dinamo. Portarul a beneficiat din plin de plecările lui Tomas Mejias și Rene Roman iarna trecută, iar tânărul crescut la Academia din Ștefan cel Mare a fost printre cei mai buni „câini roșii" în prima decadă a lui 2021.

Chiar dacă nu va mai fi eligibil pentru regula U21 impusă de FRF, Mihai este unul dintre fotbaliștii esențiali ai bucureștenilor și în ediția ce va începe pe 16 iulie.

Goal-keeper-ul a dat siguranță în cele 23 de meciuri pe care le-a strâns în campionatul în care Dinamo a luptat din greu pentru salvarea de la retrogradare. Un tip liniștit în afara gazonului, Mihai a început să colecționeze tricouri ale marilor fotbaliști ai planetei.

Zilele trecute, a obținut, la Istanbul, tricoul de la Galatasaray al lui Arda Turan, supervedeta turcilor care a jucat și la Atletico Madrid, și la Barcelona. Eșanu a profitat de amicalul pe care Dinamo l-a jucat cu Cim Bom pentru a face o fotografie de colecție cu celebrul fotbalist al lui Fatih Terim.

Portarul lui Dinamo dezvăluie care sunt cadourile sale de colecție: „Îmi oferă motivație”
Mihai Eșanu și Arda Turan

Totodată, prietenul său, Radu Drăgușin, i-a făcut rost de două tricouri atât de râvnite, de la Juventus Torino. Unul al lui Gianluigi Buffon (transferat între timp la Parma), altul al lui Cristiano Ronaldo, ambele cu dedicație din partea superstarurilor internaționale. 

Portarul lui Dinamo dezvăluie care sunt cadourile sale de colecție: „Îmi oferă motivație”
Mihai Eșanu și Radu Drăgușin, cu tricourile lui Buffon și Cristiano Ronaldo

„Sunt onorat să am aceste tricouri. Este ceva de suflet pentru mine, îmi doresc să ajung la nivelul de a mă confrunta eu însumi, sau să fiu coleg, cu astfel de superfotbaliști. Este o motivație pentru mine.

 Sunt fan atât al lui Buffon, cât și al lui Ronaldo, oameni care te inspiră cu ceea ce au produs în fotbal", a mărturisit Mihai Eșanu, pentru GSP.RO.

VIDEO Ovidiu Stîngă, în direct la GSP Live, despre situația de la Dinamo: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Criza se adâncește la Dinamo » Cum poate arăta primul „11”: „câinii” apelează pe un post-cheie la un junior, debutant în Liga 1

Cine vine în locul lui Uhrin? Dinamo are doi antrenori pregătiți: unul din Liga 3 și un șomer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close