FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Mihai Iosif, după eșecul cu Voluntari: „Unii se așteaptă să murim! Dacă așa consideră conducerea, nu mă opun. Rapidul e mai presus de toate!”

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de atitudinea elevilor săi și spune că nu va ține cu dinții de post, dacă șefii vor hotărî să îl înlocuiască. +27   FOTO
Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de atitudinea elevilor săi și spune că nu va ține cu dinții de post, dacă șefii vor hotărî să îl înlocuiască.

Articol de , - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:36 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 22:59

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de atitudinea elevilor săi și spune că nu va ține cu dinții de post, dacă șefii vor hotărî să îl înlocuiască. 

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

„Am făcut cel mai slab meci din acest campionat. Nu caut niciun alibi! Repet, cel mai slab meci. În rest, același lucru, tot felul de tertipuri. Jocul a fost penibil.

Le-am spus jucătorilor. Dacă ne uităm la orice primă repriză din toate meciurile, veți vedea diferența. Una mare de agresivitate, de dorință, de mentatalitate. Nu am pus în practică ce am lucrat la antrenamente. E o supărare că am pierdut un nou meci acasă. A fost un moment care n-a mai fost în istoria Rapidului.

Nu vreau să trăim din amintiri, trebuie să trăim în prezent, să ridicăm capul din pământ și să fim mai atenți. Nu avem acea agresivitate pozitivă, nu mă refer la pumni, bătaie. Mă refer la duelurile 1 la 1. Acolo se face diferența în fotbal.

Să dau milităria? E un clișeu în care nu cred. Le-am spus și lor. Să ne uităm toți în oglindă, să vedem ce am făcut bun și ce am făcut rău. Am avut rezultate bune, asta înseamnă că avem potențial. Ne-am pierdut puțin busola”, a spus Mihai Iosif, imediat după meci. 

Mihai Iosif, întrebat despre despărțirea de Rapid

„Susținere din partea conducerii am totală, cu jucătorii sunt foarte ok. Mai sunt și lucruri care poate nu sunt corecte, dar în timp... Ăsta este fotbalul. Eu sunt un om corect cu viața. Cam asta voiam să spun. Acea suspendare poate a lăsat o oarecare urmă. Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho. Dar să vină cu 3 ore înaintea meciului și să mă anunțe... 

Da, parcă se așteaptă să murim. Așa spun unii. Din păcate, sunt și rapidiști. Fotbalul e un joc, nimeni nu e de neînlocuit. Mergem mai departe, atât timp cât putem. Întotdeauna mai există ceva de demonstrat. Eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri. 

Astăzi nu i-am avut pe Săpunaru, pe Albu, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Am avut 5 jucători care puteau fi titulari. Dar cine intră în vestiarul Rapidului trebuie să conștientizeze că de asta intră acolo. 

Dacă așa va considera conducerea, nu va fi nicio problemă. Eu pun Rapidul deasupra tuturor!”, a concluzionat Mihai Iosif. 

+23 FOTO

Clasamentul actualizat în Liga 1: Voluntari, pe podium

Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dandea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari: „Trebuie să ne revenim, că așa nu se mai poate”

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
paolo14
paolo14  •  25 Septembrie 2021, 12:09

Läsa mitza, o sa tot ai timp de perfectionare la pacanele.

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  25 Septembrie 2021, 10:20
Postat de ucluj2011 pe 25 Septembrie 2021, 09:03

Acestea fiind spunse , arbitrul IAR a tras cu oaspeții! LA GREU. La fel ca la meciul cu Mediaș. Rapid a pierdut 3 puncte pe mâna arbitrului la meciul cu Mediaș și acum CEL PUȚIN un punct. Dar nu este vina arbitrilor. Ei nu fac decât să se supună ordinelor venite de sus. Nu arbitrii trebuiesc schimbați. TREBUIESC SCHIMBAȚI "conducătorii" fotbalului Românesc care au făcut și fac praf fotbalul din țara noasatră!!!

Ca sa nu vezi hentul lui Tamas la ultima faza a meciului de ieri sau cum a fost tras de tricou pe spate Sapunaru in meciul cu Gaz Metan sau faultul la Sapunaru in finalul meciului cu Craiova trebuie sa fii orb. Sunt trei faze clare si pe fiecare am pierdut cate un punct. ZICI CA ARBITRII AU INTERZIS SA DEA PENALTY PENTRU RAPID IN FINALUL MECIULUI, INDIFERENT CAT DE CLARA E FAZA!!!

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  25 Septembrie 2021, 10:17

MITA, STIM CU TOTII CA ESTI RAPIDIST ADEVARAT SI CA NU TE AGATI DE SCAUN. STAI OMULE LINISTIT SI FA-TI TREABA!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează