FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Mesajul de adio al lui Mihai Iosif, după ce a fost dat afară de Rapid: „Ăsta e singurul meu regret”

Mihai Iosif // FOTO: Imago
Mihai Iosif // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 13:31 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 13:48

Antrenorul Mihai Iosif (47 de ani)  a fost dat afară de Rapid. Înfrângerea cu FCU Craiova, 2-3, i-a fost fatală, după cum a anunțat Gazeta Sporturilor încă de marți seară. Iar Mutu poate semna acum cu giuleștenii, urmând să fie anunțat oficial tot astăzi. 

Rapid a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de antrenorul care a promovat clubul în Liga 1. Cu el pe bancă, Rapid este pe 9, cu 37 de puncte în 29 de etape. 

Gigi „Corsicanu” a confirmat în direct noul antrenor al Rapidului: „Azi va fi prezentat oficial! Să nu mai mințim lumea”
RAPID
Gigi „Corsicanu” a confirmat în direct noul antrenor al Rapidului: „Azi va fi prezentat oficial! Să nu mai mințim lumea”

Mihai Iosif a plecat de la Rapid

După 49 de partide pe banca Rapidului (18 victorii, 16 egaluri și 15 înfrângeri), Mihai Iosif a plecat de la formația giuleșteană, pe care a preluat-o în martie 2021, când l-a înlocuit pe Nicolae Grigore. 

„Vă mulțumesc pentru tot! A fost un an în care am reușit să readucem împreună Rapidul în prima ligă, acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit. De acum, visul meu este să câștig, cândva, un titlu cu Rapid, iar după cum vedeți visurile mi se îndeplinesc. 

Mulțumesc suporterilor noștri senzaționali, care au fost mereu lângă echipă, și conducerii care a avut încredere în mine. Dacă e să regret ceva, aș spune că regret că nu am prins noul stadion Giulești din funcția de antrenor, însă toate la timpul lor. Aș face, în astfel de momente, cum am făcut mereu, apel la unitate. Unitate între echipă, suporteri, conducere și staff tehnic. Uniți, Rapid poate ajunge chiar și anul acesta într-o cupă europeană! Hai Rapid!”, a spus Mihai Iosif pentru site-ul clubului.

Mutu va semna cu Rapid în cursul zilei

Înlocuitorul lui Mihai Iosif va fi Adrian Mutu. „Briliantul” își dăduse acordul să preia Rapidul și aștepta doar rezilierea contractului cu Mihai Iosif. Astfel, înțelegerea cu giuleștenii urmează să fie semnată în cursul zilei, asigură surse autorizate GSP de la negocieri. 

Citește și: 

Ei l-au „curățat” pe Iosif » Au fost foarte slabi în eșecul cu FCU Craiova!

EXCLUSIV Variantele Rapidului pentru înlocuirea lui Iosif sunt atacate: „Ei doi mai lipseau! Ce să facă?”» Propunere pentru șefi: „E mână de fier”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
jabs
jabs  •  03 Martie 2022, 11:54

RESPECT !!!

sprinjeanul
sprinjeanul  •  03 Martie 2022, 11:11

l-am avut si pe surdu in atac si n-am realizat nimic,acum cu mutu antrenor ce sa mai speram?eu cred ca va fi o vanzoleala mare acolo intre ultimele 4-5 echipe!

paolo19
paolo19  •  03 Martie 2022, 06:34

Nu-i nimic, Mitza! Ți-ai făcut treaba, poate mai bine decât se așteptau unii. E clar ca nu o sa mai fi antrenor la ăștia vreodată. E momentul sa te apuci din nou de păcănele...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close