FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Mihai Iosif, pas spre împăcarea cu suporterii Rapidului: „Supărarea trebuie să treacă atunci când iubești pe cineva”

Mihai Iosif
Foto: Imago
Mihai Iosif Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 20:50 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 20:58

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul celor de la Rapid a vorbit despre conflictul pe care acesta îl are cu suporterii giuleștenilor după meciul cu Timișoara din Cupa României, unde a fost criticat pentru alegerile făcute.

Iosif este încrezător că această dispută se va aplana, mai ales după ce afirmă că jucătorii au conștientizat că trebuie să aibă o altă atitudine când intră pe teren.

„Este adevărat că au mai fost și sincope, în prima repriză cu Dinamo și în meciul de cupă de la Timișoara. Țin enorm la toți jucătorii, pentru că stau cu ei zi de zi, în ploaie, în soare, în frig, în furtună, și o să fac orice pentru ei. Jucătorii au conștientizat că trebuie să dea pe teren mult mai mult. 

Am spus, a fost un meci slab la Timișoara, pe care l-am pierdut. Ca în orice familie, că eu așa cred că suntem la Rapid, conducerea, antrenori, jucători, suporteri, mai există și supărări. Dar supărarea trebuie să treacă atunci când iubești pe cineva. Iar eu, personal, nu o să uit niciodată cu cine am băut apă”, a declarat Mihai Iosif în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Iosif, despre meciul cu Clinceni

Antrenorul giuleștenilor a prefațat partida cu Academica, programată luni, 8 octombrie. Tehnicianul „vișiniilor” nu concepe alte rezultat decât victoria în fața echipei lui Ionuț Chirilă.

„Jucăm cu ultima clasată, dar părerea mea este că în campionatul nostru sunt trei echipe mai bune, iar cele de la locul 4 în jos sunt de valori apropiate. Categoric ne dorim victoria, suntem neînvinși în deplasare în acest tur de campionat, și sper să fim motivați cu toții să luăm cele trei puncte. Eu cred că ritmul bun l-am ținut pe toată desfășurarea turului de campionat”, a mai precizat Iosif.

Toată lumea o să spună că este un meci foarte ușor, dar eu cred că va fi un meci foarte greu, având în vedere că cei de la Academica Clinceni au început să joace fotbal. Chiar au reușit să facă și un rezultat pozitiv în toată această perioadă de când s-a schimbat antrenorul
- Adrian Matei, antrenorul principal din „acte” al giuleștenilor

Citește alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu știe cine va fi președintele FRF: „95% șanse! Restul sunt doar cu numele”

Dinamo a rămas fără sponsor tehnic! Reacția lui Mureșan

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (1)
paolo13
paolo13  •  07 Noiembrie 2021, 04:44

Mitza, schimba ceva, du-i la păcănele, ca altfel vine familia peste voi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează