FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Neicuțescu, înapoi la Dinamo? Ionel Dănciulescu a vorbit despre această posibilitate

Mihai Neicuțescu // foto: GSP
Mihai Neicuțescu // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 09:00

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a anunțat sâmbătă seara, aproape de miezul nopții, că roș-albii ar putea să-l aducă înapoi pe atacantul Mihai Neicuțescu (20 de ani), de la Chindia Târgoviște. 

Vârful împrumutat din nou în această vară la Chindia impresionează în acest start de sezon: a înscris două goluri în 4 meciuri, fiind cel mai periculos om din atacul nou-promovatei. „Deocamdată sunt la Chindia, nu m-a căutat nimeni de la Dinamo”, a spus Neicuțescu după golul din meciul cu CFR Cluj, 1-4.

VIDEO cu golul lui Neicuțescu

Neicuțescu a primit un răspuns prompt din partea directorului sportiv Ionel Dănciulescu, aflat în studioul TV Digi Sport: „Poate va fi căutat. Ne gândim să-l aducem înapoi”, a spus fostul atacant.

Neicuțescu, jucător crescut de Dinamo, alături de care a câștigat Liga Elitelor U19 în 2017, a fost cedat pentru prima oară la Chindia încă de iarna trecută, decizia aparținându-i atunci lui Mircea Rednic. Atacantul de 20 de ani a rămas la Chindia și în această vară, unde se află alături de fundașul Alin Dudea, 22 de ani, un alt jucător împrumutat în repetate rânduri de dinamoviști în ultimele sezoane. 

Vezi și: EXCLUSIV Andreas Mihaiu, speranța secretă a „câinilor”, vrea s-o salveze pe Dinamo: „Neagoe mi-a spus să n-am teamă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  04 August 2019, 23:29

danciule tata , *** special c esti , neicutescu + dudea ,v.vlad , v.olteanu , r.negotei si m.ehmann !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  04 August 2019, 16:53

Sa-l dea la schimb cu Moldoveanu,e de acelasi profil,numai ca Robert parca e inhibat,cand trebuie sa evolueze pt.Dinamo..!Asa se va lamuri si daca.Neicutescu face fata la rigorile impuse de Neagoe si sa putem conta pe viitor la un astfel de jucator..

sittingbull
sittingbull  •  04 August 2019, 15:38

Din câte ştie el... Cine ştie?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează