FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Pintilii are o favorită certă la CM 2018: "Sper să reușească"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 10:37

Mihai Pintilii (33 de ani), liderul vestiarului celor de la FCSB, vrea ca Belgia să meargă până la capăt la acest turneu final. 

  • Belgia joacă astăzi, de la 21:00, semifinala CM 2018 împotriva Franței. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. 

"Au fost echipe pe care le-am susținut și au ieșit imediat. Pentru mine o surpriză mare a fost Rusia. Nimeni nu se așteapta la o asemenea prestație din partea lor.

Acum aș vrea să câștige Belgia. Are jucători care îmi plac foarte mult, joacă la echipe mari. Sunt pe stilul meu. Sper să reușească", a declarat Pintilii.

"Visul meu era acum să merg la un Campionat Mondial. Am fost la EURO și e o senzație de nedescris. Le doresc și celor tineri să aibă ocazie să participe la un asemenea eveniment" Mihai Pintilii

 Vezi și: Mihai Pintilii nu dezarmează după înfrângerea cu PAOK: "Sezoanele trecute am făcut asta și am terminat pe 2"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează