FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ce distincție a primit Mihai Pintilii în ultimele zile din 2022: „Trebuie să îi oferim recunoaștere deplină”

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a primit astăzi o disctincție pentru „întreaga sa carieră sportivă și recunoașterea adusă României pe plan internațional” din partea prefectului județului Hunedoara. +5   FOTO
Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a primit astăzi o disctincție pentru „întreaga sa carieră sportivă și recunoașterea adusă României pe plan internațional” din partea prefectului județului Hunedoara.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 17:17 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 17:37

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a primit astăzi un premiu pentru „întreaga sa carieră sportivă și recunoașterea adusă României pe plan internațional” din partea prefectului județului Hunedoara. 

Lui Mihai Pintilii îi merge bine pe toate planurile. A încheiat anul în forță cu FCSB, urcare până pe podiumul SuperLigii, iar astăzi a avut parte de o surpriză din partea lui Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara. 

Fostul mijlocaș a primit o distincție pentru promovarea sportului hunedorean. Pintilii și-a început cariera pe prima scenă la Jiul Petroșani.

+1 FOTO

Mihai Pintilii, premiat la finalul de an

„Sunt bucuros că Mihai Pintilii a onorat invitația mea, iar în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră sportivă și pentru recunoașterea adusă României pe plan internațional, împreună cu Adrian Nicolae David l-am premiat astăzi pe sportivul care a performat și în Valea Jiului.

Performanța făcută la cel mai înalt nivel implică anduranță, devotament și efort susținut continuu și cred că celor ce ating succesul trebuie să le oferim recunoaștere deplină”, a transmis Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara.

VIDEO. Dinu Todoran despre experiența de la FCSB: „Nu regret că am mers acolo”. Cum vede mandatul lui Mihai Pintilii

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Șantierele” lui Neagoe » Problemele pe care trebuie să le rezolve urgent la Universitatea Craiova

Basarab Panduru critică un tehnician din Liga 1, care a acceptat să fie dat afară fără să profite de clauză: „Trebuia să îți vezi de treaba ta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează