FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Răduț așteaptă oferta de la Dinamo: „Au fost ceva discuții”

Mihai Răduț cu mingea la picior
Mihai Răduț cu mingea la picior

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 18:08

Mihai Răduț (28 de ani), acum la Lech Poznan, a recunoscut că ar fi tentat de un transfer la Dinamo, mai ales că Mircea Rednic îl dorește foarte mult în această iarnă.

„Nu exclud această posibilitate, dar momentan nu ştiu cât de mari sunt şansele să mă întorc în Liga I. Au existat într-adevăr câteva discuţii cu cei de la Dinamo, şi în trecut, după cum bine ştiţi. Mircea Rednic este un antrenor pe care îl apreciez şi cu care am discutat de mai multe ori.

Niciodată n-am reuşit să ne punem de acord. E greu, eu mai am contract un an şi, având în vedere situaţia lui Dinamo, ei pot transfera doar jucători liberi de contract. Ar fi destul de greu ca eu să plec liber de la Poznan. Da, erau şansele mai mari”, a spus Răduț la TV Telekom Sport.

Mijlocașul lui Lech Poznan a vorbit și despre antrenorul lui Dinamo:

„Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, toată lumea din Liga I ştie acest lucru, dar până la urmă antrenorul ţine 60-70 la sută din echipă, restul jucătorilor trebuie să facă ce li se spune, să aibă calitate, să facă treaba asta, să aibă şi puţină şansă şi, cu siguranţă, pot urca în clasament. Nu cred că Dinamo sau fanii lui Dinamo se gândesc la retrogradare, chiar dacă situaţia în momentul de faţă aşa o arată”.

Mihai Răduț a jucat de-a lungul carierei pentru Inter Curtea de Argeș, Steaua, Pandurii, Hatta și Lech Poznan.

708 minutea prins Răduț pentru Lech Poznan în 15 meciuri în acest sezon

Citește și:

TRANSFERURI LA DINAMO // Cine sunt oamenii care propun jucători la Dinamo + Cum i-a obligat conducerea să-și asume deciziile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bogdany8
bogdany8  •  13 Ianuarie 2019, 18:31

Sa vina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează