FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

TRANSFERURI LA DINAMO // Cine sunt oamenii care propun jucători la Dinamo + Cum i-a obligat conducerea să-și asume deciziile

Sergiu Popovici a fost unul dintre pariurile eșuate ale
Sergiu Popovici a fost unul dintre pariurile eșuate ale "câinilor" în acest sezon Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 00:00

Angajații lui Dinamo care analizează fotbaliștii pe care ”câinii” vor să îi transfere sunt obligați să semneze radiografii scrise și dacă respectivii jucători sunt buni de Dinamo sau nu.

După plecarea lui Florin Bratu de la Dinamo a început un adevărat război între acesta și oficialii dinamoviști, subiectul fiind cine a adus în vară fotbaliștii slabi ca Sergiu Popovici, Mircea Axente sau Tomislav Gomelt.

Pentru a evita pe viitor astfel de lucruri, președintele Alexandru David a instituit o nouă regulă în birourile din Ștefan cel Mare.

Conform surselor GSP, fiecare om de fotbal de la club care vizionează DVD-uri cu posibilele ținte de transfer este obligat să facă un raport scris și tot în scris să spună dacă respectivul fotbalist se ridică sau nu la nivelul pretențiilor echipei din Ștefan cel Mare.

Oamenii care analizează sunt Ionel Dănciulescu, Marius Iorga, Gabi Răduță, dar și antrenorul secund Iulian Mihăescu.

9jucători a dat Dinamo afară de când s-a întors Mircea Rednic

4jucători au fost împrumutați sau vânduți de Dinamo în această iarnă

Jucătorii aduși de Florin Bratu

Nume / Post
Delorge fundaș dreapta
Popovici fundaș stânga
Cooper mijlocaș central
Gomelt mijlocaș central
Axente atacant
Subotici atacant

Gomelt a creat scandal

Aducerea lui Tomislav Gomelt a creat un adevărat haos în sânul vestiarului. Plătit cu 14.000 de euro pe lună, la insistențele lui Bratu, mijlocașul și-a creat antipatii printre colegii cu salarii mai mici. Și căpitanul Dan Nistor a fost deranjat și a ridicat această problemă conducerii din Ștefan cel Mare.

Azi e primul amical

"Câinii roșii" au ajuns acum două zile în cantonamentul din Antalya, unde vor sta până pe 25 ianuarie. Elevii lui Mircea Rednic vor juca astăzi primul joc de pregătire, împotriva celor de la Hajduk Split (Croația). Următoarele amicale sunt pe 16 ianuarie cu Sion (Elveția), pe 20 ianuarie cu FK Liepaja (Letonia) și pe 23 ianuarie cu Dinamo Moscova (Rusia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sala_dalles
sala_dalles  •  14 Ianuarie 2019, 10:11
Postat de portardelegenda pe 13 Ianuarie 2019, 10:01

a trebuit sa vina David asta ( un neica nimeni venit de nicaieri ) sa propuna o idee simpla si la mintea cocosului ; COMPETENTA DEMONSTRATA PE INITIAATIVE SI DECIZII ASUMATE . Bai dinamovistilor orice decizie de transfer trebuie asumata si argumentata scris . Astfel orice incompetent poate sa isi dea cu parerea iar cand transferul se dovedeste un rateu nu raspunde nimeni . Bravo bai Davide

Asta e secundara . Ceĺ mai importanti lucru sunt banii.

redbuldog
redbuldog  •  13 Ianuarie 2019, 11:17

Un departament de scouting serios si profesionist,nu invoca transferuri de pe DVD-uri..!De ceva vreme la Dinamo,s-au creat precedente hilare,in ceea ce priveste aducerea unor jucatori competitivi, totodata campania actuala,acest ,,jihad" declansat de Rednic,e greu de crezut ca va avea efecte pe termen scurt,iar ca o consecinta,singurul obiectiv realist,ar trebui sa fie evitarea retrogradari..!

rocky2
rocky2  •  13 Ianuarie 2019, 11:14
Postat de cpt.ahab pe 13 Ianuarie 2019, 00:07

Toți patru sunt somități în materie de scouting! Trebuie să li se pună niște clauze uriașe de reziliere, ca nu cumva să ni-i fure nu știu ce granzi de prin Spania sau Anglia!

Danciu se pricepe cel mai bine la jucatori! Se aude ca are ochi de... corb!;)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează