FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

Mihai Răduț își distruge fosta echipă: „Nu merită nici în Liga 3, trebuie să se desființeze”

Mihai Răduț (31 de ani) spune că Astra, fostul său club, ar merita să dispară.
Mihai Răduț (31 de ani) spune că Astra, fostul său club, ar merita să dispară.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 19:51 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 20:06

Mihai Răduț (31 de ani) spune că Astra, fostul său club, ar merita să dispară. 

Mihai Răduț a evoluat la Astra timp de două sezoane, între iulie 2019 și iulie 2021. Mijlocașul a plecat în Cipru, la Aris Limassol, dar spune că mai are de recuperat aproximativ 50.000 de euro de la clubul giurgiuvean. Șansele sunt mici. după intrarea divizionare secunde în insolvență.

Mihai Răduț: „Astra ar trebui să se desființeze!”

„Știe toată lumea ce probleme au fost la Astra și nici acum nu mi-am recuperat banii. Cred că mai am de luat vreo 50.000 de la Astra. În România, am pierdut bani la toate echipele, la care am fost.

Am depus memoriu, dar ce să faci. În România, dacă depui un memoriu, durează trei ani și tot pe ei îi ajută. Sunt legile făcute de așa natură încât tu, ca jucător, nu ai niciun drept.

Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Și, când se întâmplă o chestie din asta, îți dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni. Iar acolo amână de nu știu câte ori. Astra cere de câte ori vrea ea amânarea, poate să se amâne doi ani de zile.

La cum este clubul organizat, de fapt, cum nu este organizat, n-ar merita să fie nici în liga a 3-a. Ar trebui să se desființeze din start”, a spus Mihai Răduț, potrivit Fanatik.

Astra, depunctată în Liga 2

Astra este ultima în Liga 2. În ciuda celor 3 victorii din primele 9 runde, giurgiuvenii au -2 puncte în clasament, din cauza depunctării de 14 puncte.

VIDEO Mihai Răduț: „Perioada de la Steaua nu a fost bună pentru mine, m-a ținut pe loc”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Clubul din Liga 1 care l-ar vrea pe Mirel Rădoi antrenor: „Sunt convins că am face performanță”

ANALIZĂ Ciudățenia Ligii 1 » Jucăm ca Barcelona și Real, dar actualul campionat e cel mai sărac din istorie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cri5ti
cri5ti  •  14 Octombrie 2021, 12:02

veșnic un frustrat băiatul asta.. niciunde nu a fost bine... mai ține si de alegerile personale

ouroboros
ouroboros  •  14 Octombrie 2021, 06:04
Postat de fcsbesteaua pe 14 Octombrie 2021, 00:23

Nici o sansa! O sa-i salveze iar comisiile si chiar daca termina ultimii,tot nu retrogradeaza! De platit ceva,astia nu vor plati niciodata.Pana la urma de ce sa plateasca daca li se sterg datoriile?

Pentru ca tu atat intelegi! Esti prost facut gramada! De-aia la tine fcsbesteaua. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  14 Octombrie 2021, 02:09

De ce se cearta băiatul ăsta? Mai frate a avut oferte de la Craiova, l-au dorit și el le-a dat cu flirt. Pe bune, ai ales tu singur să ramai acolo. Acuma îți bați joc de echipă? Da merita sa nu mai fie dacă nu va fi luata de alt investitor. Asa nu are de ce sa mai revină în liga 1-a. Dragule în România te-ai format ca fotbalist, ca ai ales greșit nu este treaba nimănui

Vezi toate comentariile (7)
Comentează