FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO 

Mihai Răduț, din iunie la Dinamo! Cum l-a convins Mircea Rednic să vină pe jucătorul pe care îl dorește de 4 ani

În L1, Răduț a mai jucat la Inter Curtea de Argeș, FCSB și Pandurii
În L1, Răduț a mai jucat la Inter Curtea de Argeș, FCSB și Pandurii

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 09:00

Mihai Răduț e pe făraș în Polonia și poate semna cu trupa din Ștefan cel Mare, care îi oferă un salariu similar celui pe care îl are acum la Lech.

Mihai Răduț primește o mână de ajutor nesperată de la Mircea Rednic. Mijlocașul de 29 de ani al celor de la Lech Poznan mai are contract până în vara lui 2020, dar va rămâne liber în vară pentru că polonezii sunt foarte dezamăgiți de evoluțiile lui.

"Puriul" a discutat deja cu Mihai și acesta și-a dat acordul de principiu să joace din iunie la Dinamo. Pe aproape aceiași bani pe care îi câștigă acum la Poznan!

Conform surselor Gazetei, Dinamo îi oferă lui Răduț un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, care poate crește cu câteva mii de euro în funcție de bonusuri. În acest moment, Răduț are în Polonia un salariu brut de 18.000 de euro pe lună, netul fiind undeva în jurul a 12.000 de euro.

Cu alte cuvinte, Răduț pleacă de la echipa aflată acum pe locul 8 în Polonia, unde este hulit de suporteri, și vine pe aproximativ aceeași sumă la Dinamo, trupă ce a anunțat prin vocea lui Rednic că se va lupta din vară la Cupă și campionat.

"Am ajuns la o înțelegere cu Lech Poznan pentru a pleca liber din vară. Până atunci, rămân în Polonia. Șanse să ajung la Dinamo eu cred că sunt, să vedem ce discuții vor fi la vară, ce propunere financiară îmi vor face și dacă vom putea să ne înțelegem"
Mihai Răduț

2trofee a câștigat Răduț cu Steaua: campionatul și Cupa României

2selecții are Răduț la prima reprezentivă a României

350.000 €valorează Răduț în acest moment. În 2012 era cotat la 1,3 milioane de euro

L-a mai vrut o dată

Rednic nu este la prima tentativă de a-l transfera pe Răduț. "Puriul" a discutat cu mijlocașul și în precedentul său mandat din Ștefan cel Mare, în 2015, dar atunci clubul nu a putut să-i satisfacă fotbalistului pretențiile financiare. Acum însă, situația s-a schimbat. Performanțele slabe din ultima perioadă ale lui Mihai l-au făcut pe acesta dispus la o concesie și să vină la Dinamo, unde ar putea să-și restarteze cariera.

Ironizat de fani

Răduț joacă atât de slab în ultima perioadă încât fanii lui Lech Poznan i-au dedicat un banner (foto) cu mesajul: "Răduţ, Beckham e nimeni pe lângă tine. 2.175 de minute + 1 gol. 80.000 de zloţi pe lună". 80.000 de zloţi înseamnă în jur de 18.000 de euro.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
rocky2
rocky2  •  21 Aprilie 2019, 17:52
Postat de prolificul pe 21 Aprilie 2019, 13:00

marele Radut la momano!.)))))

Il vrei la *** ilegala si provinciala din Popesti Leordeni? Da, aia care activeaza abuziv in prima liga uzurpand samavolnic si in stil mafiot locul echipei armatei! Justitia tarii o spune, eu doar va traduc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prolificul
prolificul  •  21 Aprilie 2019, 13:00

marele Radut la momano!.)))))

q2016
q2016  •  21 Aprilie 2019, 12:45

Nu este bun pentru polonezi, dar este bun pentru Dinamo. Ma sperie un pic ideea. Mizez totusi pe socoteala lui Rednic, caci probabil exista un plan precis, cu mai mult fotbal decat hazard. Din pacate, pe mine acest jucator nu m-a impresionat absolut niciodata. Insa... abia astept sa fiu contrazis de jocul sau viitor la Dinamo. :o)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează