FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Mihai Răduţ: "Publicul a fost motivaţia perfectă"

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Mihai Răduţ a spus că n-a jucat niciodată într-o asemenea atmosferă şi că Steaua a evoluat în 12 jucători avînd fanii alături.

Răduţ a terminat meciul în braţele lui Piţurcă, iar după ce a salutat galeria şi a intrat la duş, a vorbit despre primul lui meci în Ghencea în tricoul roş-albastru.

- Mihai, care a fost secretul revenirii?
- Tăria noastră de caracter, dar în primul rînd publicul. Practic, am evoluat în 12 jucători în acest meci şi fanilor li se datorează în mare măsură victoria. Le promitem şi noi că inima noastră va bate mereu pentru culorile clubului.

- Ai avut emoţii?
- Sincer, da, am avut puţin trac la începutul partidei, însă el a trecut încet-încet o dată cu trecerea timpului. E bine că finalul a fost fericit.

- Cum v-a motivat Piţurcă?
- Are metodele lui, însă ce motivaţie mai mare îţi trebuie cînd 25.000 de spectatori vin la stadion şi creează o asemenea atmosferă? Eu n-am jucat niciodată într-o ambianţă cum a fost în această seară şi, sincer, te face să dai mai mult de sută la sută din capacitate.

- A doua victorie, punctaj maxim, acesta e un avertisment pentru rivalele voastre?
- Nu. Noi nu ne gîndim la alte echipe, noi trebuie să ne facem jocul nostru şi să legăm victoriile. E important să păstrăm fanii lîngă noi pentru că de adus la stadion ştim că îi vom aduce o dată cu venirea domnului Piţurcă.

"Cînd ai tricoul Stelei pe tine şi ieşi pe teren într-un stadion plin ochi, n-ai cum să nu fii motivat la maximum"
Mihai Răduţ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
joker_daniel
joker_daniel  •  01 August 2010, 21:33

RESPECT RADUTZ...DAR SA NU TI-O IEI IN CAP...JOACA F BINE...FA ISTORIE LA ACEST CLUB SI MEREU TE VOM IUBI SI TE VOM ACLAMA...FORTZA STEAUA MEREU SUPERIORI!!!

salaaurel
salaaurel  •  01 August 2010, 15:05

De ce credeti ca ne injura ?,ptr ca sunt slabi, iar daca ne confunda cu Gigi este alta dovada de slabiciune a lor.Noi ne confundam cu STEAUA si numai cu STEAUA.HAI STEAUA LA MAI MARE.

viorescu
viorescu  •  01 August 2010, 14:04

Mah voi chiar ati consumat ceva. Ce cauta asta in arealul craiovei? Duceti-l la stina pe racan. Si data viitoare dati-i un numar si lui onicas. Vad ca altfel e ignorat. Sau nu le place 13?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează