FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Probleme mari pentru atacantul Craiovei! Sfătuit să se retragă la 28 de ani: „Riscul e mai mare decât la Țucudean”

Mihai Roman s-ar putea retrage la 28 de ani
Mihai Roman s-ar putea retrage la 28 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 21:29 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 21:46

Marcel Popescu, președintele de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre situația atacantului Mihai Roman II (28 de ani), care nu poate juca fotbal din cauza unor probleme la inimă.

Oficialul oltenilor spune că vârful ar putea fi nevoit să se opereze și că probleme lui pare mai gravă decât cea avută de George Țucudean, care s-a retras din fotbal. Popescu spune că oltenii nu-l vor lăsa pe Mihai Roman să revină pe teren până când nu sunt siguri că nu exisă niciun pericol pentru el, iar acesta s-ar putea retrage.

„Mihai a fost la un control. A fost un verdict neplăcut pentru noi şi pentru el. Urmează să facă o investigație şi s-ar putea să fie vorba de o intervenție chirurgicală sau un stop de la efort! 

E o situaţie delicată. Este o situaţie similară cu cea a lui Ţucudean. Parcă mai delicată decât la Ţucudean. Am stat de vorbă cu medicul şi mi-a zis că Ţucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare! Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-şi rişte viaţa. 

Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal. E o situaţie delicată. Am mers peste tot cu el. Există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigaţie făcută în altă parte”, a declarat Marcel Popescu pentru Prosport.

14 meciuriși 3 goluri a avut Mihai Roman în sezonul trecut

Mihai Roman II a evoluat de-a lungul carierei pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploiești, U Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, NEC Nijmegen, Maccabi Petah Tikva, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani.  Ultimul meci jucat a fost pe 8 decembrie 2019, contra Astrei.

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova – FCSB

VIDEO Un nou meci tare pentru Universitatea Craiova! Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cheamă investitori străini pentru a ajuta echipa: „Facem o scrisoare la ambasade”

Tensiuni la Craiova! Conflict înaintea derby-ului cu FCSB: Papură l-a exclus din lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează