FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Mihai Roman dezvăluie culisele transferului la FCSB: "I-am spus lui Gigi că nu cred că pot ajuta echipa la vârsta mea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 13:56

Mihai Roman (33 de ani) este unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri făcute de Gigi Becali în ultimul timp. Fotbalistul adus de la FC Botoșani a povestit în conferința de presă de azi culisele mutării la FCSB.

"Sincer, nu mă așteptam să fiu titular cu Rapid Viena, am avut doar câteva zile de adaptare, dar cred că a fost bine, m-am simțit bine. Am avut probleme musculare, de aceea am ieșit.

Nu mă așteptam la transfer, eram destul de liniștit la Botoșani, aproape de casă, dar insistențele lui Becali au făcut ca eu să accept.

Eu i-am spus că mă simt bine la Botoșani, i-am spus că nu cred că pot ajuta Steaua la vârsta mea, dar dumnealui a fost foarte insistent și până la urmă am acceptat. E normal ca cei de la Steaua să ia spuma de la cluburile din România, mă bucur că ne întărim, vreau să facem treaba și să ne atingem obiectivele", a declarat Mihai Roman.

4a fost nota primită de Mihai Roman din partea Gazetei pentru prestația de la Viena. Mijlocașul a fost înlocuit în minutul 58

"Nici Roman nu voia să vină la noi, dar s-a dus la duhovnic și a cerut aprobare. I-am zis că trebuie să vină aici și să facem lucruri mărețe împreună. Am convenție cu el că nu îl voi critica, indiferent de cum joacă. Asta a cerut"
Gigi Becali, pe 21 august

Vezi și: Dică, incomodat de ultimele mutări ale lui Becali: "Îmi este foarte greu" + anunță schimbări importante pentru meciul cu Viitorul

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează