Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 14:06 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 14:57

Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, a reacționat după ce Peluza Nord, facțiunea de suporteri care susține echipa pe care o conduce, a afișat un banner jignitor la adresa familiei Mititelu în timpul derby-ului cu FCU Craiova, scor 1-1. 

În timpul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Peluza Nord, formată din suporterii care susțin echipa patronată de Mihai Rotaru, a afișat un mesaj jignitor. „Familia Mititelu s*** p***” scria pe banner-ul afișat de fanii gazdelor.

Se umple Arena Națională! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul FCSB - Rapid
FCSB - RAPID
Se umple Arena Națională! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul FCSB - Rapid

Acesta a fost afișat timp de 20 de minute și a putut fi observat și pe transmisia TV. La finalul meciului, Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a răbufnit și a declarat că între cele două echipe din Bănie va fi un război de 10 ori mai intens decât cel purtat până acum. 

A doua zi după meciul cu FCU Craiova, Mihai Rotaru, omul care conduce Universitatea Craiova, a spus că nu este de acord ca un astfel de banner să fie afișat pe stadion, dar că nu putea lua o decizie într-un timp foarte scurt, pentru ca mesajul să fie îndepărtat cât mai repede. 

Mihai Rotaru, reacție după ce fanii lui CSU Craiova au jignit familia Mititelu: „Nu o să fiu niciodată de acord cu un astfel de limbaj”

„Nu sunt de acord cu așa ceva și nu o să fiu niciodată cu un astfel de limbaj. Eu am văzut foarte târziu acel banner. Înțeleg că era cu foarte mult timp înainte să-l observ eu, dar, pe de altă parte, nici nu-mi place ipocrizia. 

Peluza Sud (n.r. - galeria lui FCU) a intrat cu astfel de bannere împotriva domniei sale la meciurile echipei FCU Craiova.

Nu sunt de acord și nu o să fiu niciodată cu așa ceva, pentru că pe stadion trebuie să vină copii, familii, oameni în vârstă și nu au ce să căute astfel de mesaje. 

Dar nici ipocrizia nu-mi place. De ce nu ai luat măsuri când fanii tăi au afișat mesaje de genul? Eu când am văzut banner-ul a dispărut în 3-4 minute. Nici nu aveam timpul necesar să iau vreo decizie.

Nici nu aveam pârghia în acel moment să iau vreo decizie, așa cum nici domnia sa nu a avut pârghie să ia vreo decizie la Sepsi să evacueze galeria. Nu aveam pârghie. 

Este treaba altora să se ocupe de ceea ce intră sau nu intră pe stadioanele de fotbal”, a afirmat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik

Mihai Rotaru, replică pentru Adrian Mititelu: „Domnia sa este în război cu toată lumea”

„Noi facem fotbal, nu război. Domnia sa este în război cu toată lumea. Nu ar conveni nimănui să aibă astfel de manifestări pe stadion. De-a lungul timpului, în peluză, s-au băgat bannere care au fost împotriva mea, mai mult sau mai puțin agresive. 

Dacă ai intrat în fotbal și nu accepți că vei fi contestat, că vei fi înjurat ca investitor, că în permanență vei fi acuzat, dacă nu ești pregătit și nu poți să treci peste asta, nu ai ce căuta aici. 

Aceasta este peluza, aceștia sunt suporterii, iar în Bănie sunt mult mai fierbinți, mult mai înfocați. Trăirile în sudul țării sunt cu totul și cu totul altele și sunt greu de înțeles. 

Nu am fost în niciun război, noi facem fotbal. Încercăm să ne rezolvăm probleme fotbalistice”, a mai declarat Mihai Rotaru, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Adrian Mititelu, răbufnire după partida cu CSU Craiova: „De acum suntem în război”

Citește și: 

Valeriu Răchită, jignit de fanii Petrolului: „O să fac plângere penală”

Ioan Ovidiu Sabău a înțeles gestul lui Dan Nistor de la derby-ul Clujului: „Și eu am avut astfel de momente. Mi-o fi mie simpatic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”