FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker». Sper să semnăm până pe 18” + Îi reproșează lui Petev: „Nu a făcut asta niciodată”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 19:19 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 19:52

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a dat detalii despre viitorul antrenor al echipei. Pentru moment, de pregătirea echipei se ocupă Dragoș Bon, iar Rotaru a fixat data de 18 aprilie ca termen limită pentru numirea noului tehnician.

După ce l-a demis pe miercuri pe bulgarul Ivaylo Petev, Mihai Rotaru caută acum un nou tehnician. Și speră ca într-o săptămână să bată palma cu acesta. Cei doi favoriți sunt Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, dar în cursă ar putea apărea și Marius Șumudică.

Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”

Mihai Rotaru a făcut portretul antrenorului pe care-l vrea la Universitatea Craiova

„La Craiova, în momentul ăsta, 20% îl vor pe Șumudică, 20% îl vor pe Reghecampf, 20% îl vor pe Rădoi, 20% pe Gâlcă și restul pe altul. Sunt decizii pe care trebuie să le iei într-o perioadă scurtă. Nu avem o lună ca să analizăm antrenorii de pe lista scurtă, nu putem acoperi toată analiza.

Eu încerc să am o matrice, în care trec lucrurile pozitive și negative. Nu avem timp de aprofundare foarte mare. În primul rând, ne dorim seriozitate. După aceea ne dorim un «hardworker», un muncitor din greu. Cineva care sacrifică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru fotbal.

Și mai avem un concept. Dăm 1,3 milioane de euro la Academie și trebuie să producă ceva, doi jucători pe an, pe care antrenorul să-i folosească. Trebuie să meargă la antrenamentele echipei a doua, la Centrul de Copii și Juniori. Petev nu a făcut asta niciodată.

Sper ca până pe 18 aprilie să fim la semnarea contractului. Nu va fi un antrenor doar pentru finalul acestui sezon. Dacă voiam asta, rămânea Bon”, a spus Mihai Rotaru în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Cine ar trebui să fie numit în locul lui Petev la Craiova?

Costel Gâlcă
Mirel Rădoi
Marius Șumudică
Altul

VIDEO. Pavel Badea, despre plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova: „Am rămas surprins de decizia lui Rotaru”

Citește și:

Victor Pițurcă l-a pulverizat pe „patronul-antrenor Becali”: „E antisport, nu doar antifotbal! Chestii de 2 lei”
FCSB
Victor Pițurcă l-a pulverizat pe „patronul-antrenor Becali”: „E antisport, nu doar antifotbal! Chestii de 2 lei”
„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”
CSU CRAIOVA
„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
abogdan
abogdan  •  15 Aprilie 2024, 22:31
Postat de napoli01 pe 12 Aprilie 2024, 08:51

L-ai gasit pe Sandoi plin de calitati. E oltean. Si asta e suficient. E ceva de noaptea mintii la unii

voiam sa scriu neagoe...dar m-am gandit la sandoi si am adaugat comentariul :)). vad ca l-au luat pe galca, nu cred ca este peste neagoe. nu a facut nimic nicaieri. a castigat cu FCSB dar pe valoarea jucatorilor, nu a lui. e putin mai rasarit totusi decat Radoi, cred.

kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  12 Aprilie 2024, 19:58
Postat de kuba pe 12 Aprilie 2024, 19:06

Ai zis ceva , buze de mreana?

Am zis ca iti place oink oink :)) imi place ca inca comentezi desi te.ascunsi de 5 ani de zile

kuba
kuba  •  12 Aprilie 2024, 19:06
Postat de kubaclovnpeyoutube pe 11 Aprilie 2024, 21:52

***

Ai zis ceva , buze de mreana?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează