FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă l-a pulverizat pe „patronul-antrenor Becali”: „E antisport, nu doar antifotbal! Chestii de 2 lei”

Gigi Becali, alături de Victor Pițurcă
Gigi Becali, alături de Victor Pițurcă

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 16:31 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:39

Victor Pițurcă (67 de ani) nu-i atribuie merite lui Gigi Becali (65) pentru parcursul FCSB din acest sezon. Fostul selecționer și antrenor al Stelei spune despre latifundiar că „este antisport, nu doar antifotbal”.

Cu imixtiunea lui Gigi Becali de notorietate, patronul fiind cel care stabilește de multe ori echipele de start și schimbările din timpul meciurilor, FCSB domină campionatul românesc.

Cu 7 etape rămase de disputat, roș-albaștrii sunt primii în play-off, cu 41 de puncte, 10 peste următoarele două clasate.

Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia
MUTARE
Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia

Victor Pițurcă așteaptă acum să vadă cum se va descurca FCSB în preliminariile europene. Fostul selecționer l-a luat peste picior pe Gigi Becali.

Victor Pițurcă: „Pentru FCSB, examenul adevărat va fi în cupele europene”

„Jucătorii s-au obișnuit cu situația asta, știu cine face echipa, schimbările. Și datorită adversarilor, că nu au avut adversari puternici, iată că reușesc să câștige campionatul. Dar examenul adevărat va fi în cupele europene. Să vedem ce vor face acolo.

Dacă vor păți ca anii trecuți, e foarte rău. Dar poate patronul-antrenor are niște sclipiri de mare, mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii, nu?”, a afirmat Pițurcă la emisiunea „Liga DigiSport”.

Victor Pițurcă: „Ce să învețe Gigi Becali? E antisport, nu doar antifotbal!”

Întrebat dacă vede posibil ca Becali să fi învățat ceva din implicarea la nivel tehnico-tactic din ultimii ani, Pițurcă s-a amuzat:

„Ce să învețe Gigi Becali? Gigi Becali e antisport! Nu antifotbal, antisport! Eu îl știu foarte bine! Ce să știe Gigi Becali? El pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie... El vrea să fie antrenor. Da?

Nu vreau să intru în subiectul ăsta de a vorbi despre anumite persoane. E și încurajat... Am văzut că vor unii să-i dea diplome, chestii din astea de 2 lei, care se pot întâmpla numai în fotbalul românesc”.

Pițurcă și Gigi Becali au colaborat la FCSB, fostul atacant fiind antrenor la clubul lui Gigi Becali în două rânduri. Anterior, Pițurcă a antrenat-o și pe Steaua.

FCSB a suferit atâția ani, dar a reușit în sfârșit... nu că are un fotbal ieșit din comun, dar e cea mai constantă, câștigă meciurile!

- Victor Pițurcă

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Raul Rusescu povestește la GSP Live: „Mi-a luat trei-patru ani să îți intru în grații și acum pleci?!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
MERCATO
Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
A intrat în direct și a făcut iureș: „L-aș fi dat afară demult! Cel mai slab din ultimii 10 ani”
CSU CRAIOVA
A intrat în direct și a făcut iureș: „L-aș fi dat afară demult! Cel mai slab din ultimii 10 ani”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (33)
Dobermannul
Dobermannul  •  12 Aprilie 2024, 20:36
Postat de raf1946 pe 11 Aprilie 2024, 17:47

Sunt extraordinari oamenii ăștia. V-a spus de nenumărate ori Becali că el NU se bagă tehnico-tactic la echipă, dar ăștia sunt cap sec. El vrea doar să vadă la joc anumiți fotbaliști. Dacă dau randament în accepțiunea lui, atunci joacă, dacă nu, nu.

Sunt niste linii trasate aici de cei care au distrus fotbaluul romanesc in propriul lor interes si cel mai important este: daca toti vedem ca fotbalul romanesc a ajuns extrem de jos sa fie scos tap ispasitor Becali ca ei sa-si vada in continuare de treaba.

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Aprilie 2024, 20:19
Postat de istet10 pe 12 Aprilie 2024, 18:14

Cum care? dinamo! Astia sunt furati de arbitrii, chinuiti de federatie care nu-i pune direct pe primul loc al competitiei. Daca era lumea "dreapta" cu ei, jucau direct in "sampion lig", nu erau obligati sa se comnsume in campionatul asta .

E foarte greu sa accepti ca nu mai ai painea si cutitul ca pe vremea securitatii si militiei.

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Aprilie 2024, 19:13

Chemați pe unul care-i la cuțite cu Becali ca sa-l festeleasca și dacă ar spune ceva nou as înțelege. Asa tocați aceleași subiecte mereu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează