FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru a luat foc: „Nu am câștigat niciun punct dintr-o fază norocoasă sau una litigioasă. Adversarele noastre au luat astfel minimum 12 puncte!” + vrea demisia lui Vassaras

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 17:37 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 20:24

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a comentat situația echipei sale, aflată la mare distanță de titlu. Oficialul oltean dă vina pe ghinion pentru actuala poziție în clasament a echipei sale.

Rotaru este convins că din cauza greșelilor arbitrilor pro - FCSB și pro - CFR Cluj, dar și a norocului celor două rivale, CSU Craiova este în acest moment la mare distanță de primele poziții.

Scandal înaintea duelului de play-off din Liga 1 » Autoritățile au redeschis stadioanele, clubul blochează accesul fanilor!
DECIZIE
Scandal înaintea duelului de play-off din Liga 1 » Autoritățile au redeschis stadioanele, clubul blochează accesul fanilor!

„Campionatul ăsta nu am câștigat niciun punct dintr-o fază norocoasă sau din avantajul unei faze litigioase în care să înscriem dintr-un penalty care nu a fost sau dintr-un ofsaid. Nici măcar un punct. 

Noi am pierdut nemeritat undeva la 10 puncte. Contracanditatele noastre, FCSB și CFR, au avut cel puțin câte 12 puncte câștigate prin noroc sau decizii greșite în favoarea lor. Cu Chindia, FCSB a dat gol în minutul 90, deşi trebuiau să rămână în 10 oameni. 

CFR a avut 3-4 meciuri când au dat două șuturi la poartă și au marcat două goluri, deşi adversarii au fost mai buni. Dacă ceilalți au minim 12 puncte câștigate prin noroc, care face parte din joc, nu suntem furioși pe norocul lor, suntem furioși pe ghinionul nostru.

Este această situație, dacă aveam noi 10 puncte în plus și ceilalți au fi avut la jumătate, am fi fost noi pe primul loc la două puncte de locul 2. 

Trebuie să construim și prefer să facem asta pe un joc spectaculos, fără puncte nemeritate și să construim o organizare mai bună a jocului defensiv. Dar norocul și-a jucat un rol important. FCSB ne-a dat gol în minutul 90 + 3 la Craiova, după un fault nesancționat la Lies Houri. Nu se mai ajungea să înscrie ei.

Statistica nu îi dă dreptate

Potrivit unei analize făcute de Gazeta, CSU Craiova se află printre echipele care au beneficiat de greșeli de arbitraje, fiind a treia echipă la acest capitol după FCSB și Rapid. CFR, pe care Rotaru o acuză, se află abia pe locul 9, cu un bilanț negativ.

Mihai Rotaru a luat foc: „Nu am câștigat niciun punct dintr-o fază norocoasă sau una litigioasă. Adversarele noastre au luat astfel minimum 12 puncte!” + vrea demisia lui Vassaras

Îl vrea plecat pe Kyros Vassaras de la CCA

I-aș spune lui Vassaras să plece. Nu se poate conduce. Arbitrajul românesc trebuie condus de la fața locului. Dacă tu nu poți sta aici, nu poți să conduci. Nu există management de la distanță în arbitraj. Trebuie să discuți om cu om. Trebuie să discuți cu Barbu față în față. Mută-te aici, muncește 7 din 7, 24 din 24. Dacă nu poți, du-te acasă.

Să spunem că avem o lipsă la număr a arbitrilor. Aș putea să înțeleg. E ca la o echipă. Mi-a greșit atacantul și vreau să îl bag pe altul, dar nu am. Să se numească Federația Română de Arbitraj. Scopul să fie ducerea arbitrilor la turneele finale. Să stabilim o strategie astfel încât să dezvoltăm arbitrajul. 

Am venit într-o țară, stau aici, hai să învăț limba. Ouzounidis a reușit să țină un sfert de conferința în limba română. Ori rămâne 24 din 24, ori să plece
-Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

„Sincer, mi-am cam luat gândul” » Acuze incredibile: câștigătorul tombolei DDB spune că nu și-a primit nici acum mașina promisă

Mutu, atac „cu talpa” asupra lui Trică: „Clișee ale antrenorilor slab pregătiți. Să-și vadă de treaba lui!” + ce regretă că nu i-a cerut lui Mititelu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
fabius_2014
fabius_2014  •  08 Decembrie 2021, 21:47

Craiova nu este mosia lui Mititelu si a acolitilor lui. Orasul s-a facut de ras cand Ajica a fost condamnat nu cand Universitatea Craiova a jucat fotbal si castigat Cupa Romaniei.

1.fcu
1.fcu  •  08 Decembrie 2021, 21:04

Si ti ai primit moca vreo 18p =))) sau hotul striga hotii loool Nu mai deschide ba gura***! Ne ai facut orasul de ras, cu clona aia infecta, rusinea fotbalului romanrsc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caravela
caravela  •  08 Decembrie 2021, 20:27
Postat de vasileroaita pe 08 Decembrie 2021, 19:55

Pana si anti-clujenii de aici scriu clar ca FCSB si CSU sunt cele mai favorizate de "greselile" arbitrilor!!!

cfr e campioana blaturilor si arbitrajelor scandaloase, fcsb o taloneaza indeaproape

Vezi toate comentariile (11)
Comentează