FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Rotaru a intrat în direct și a confirmat GSP: „Reghe e noul antrenor!” » De ce l-a prezentat la miezul nopții + motivul despărțirii de Neagoe

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 00:05 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 07:31

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a anunțat că Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al echipei, informație oferită de GSP în exclusivitate.

Rotaru a anunțat că Reghecampf își va începe al doilea mandat pe 26 iulie, la aceeași dată ca pe primul, doar că în urmă cu exact doi ani.

Șumudică, show la TV după numirea lui Reghecampf la Craiova: „Am mai multe voturi decât Erdogan, am văzut pe GSP!”
REACȚIE
Șumudică, show la TV după numirea lui Reghecampf la Craiova: „Am mai multe voturi decât Erdogan, am văzut pe GSP!”

Rotaru: „Reghecampf își începe mandatul pe 26 iulie”

„O să-l anunțăm pe Reghecampf oficial la 12 noaptea. Primul mandat al lui Reghe a inceput pe 26 iunie, sunt superstițios.

Nu există ca vestiarul să își dea cu părerea pe cine punem antrenor. Dacă se ajunge la asta, am o problemă. La ședință i-am anunțat că e Reghecampf. 

Am vorbit doar cu Neagoe în prima parte a zilei, apoi cu Costeșin și cu Reghecampf, cu care am stabilit detaliile contractuale. E contract pe 2 ani, la fel ca prima dată, de asta vrem să îl anunțăm după ora 00:00”, a declarat Mihai Rotaru, la „Digi Sport Special”.

Reghecampf, prezentat la ora 00:01

Rotaru: „Despărțirea de Neagoe a fost cea mai grea”

În cadrul aceleiași intervenții, Rotaru a numit și motivul pentru care s-a despărțit de Eugen Neagoe.

„I-am spus domnului Neagoe că e cea mai grea despărțire de antrenor. Uman, profesional, nu ai ce să îi reproșezi. A fost o colaborare foarte bună, a fost cea mai grea despărțire. Am terminat play-off ul jucând bine, dar cu rezultate negative. Am dominat FCSB, CFR, Farul, Rapid, cu care ne luptam pentru Conference. Simțeam că se întâmplă asta și acum. 

Cu Dinamo am câștigat, dar dacă dădeau gol din penalty, nu mai câșitgam. La fel s-a întâmplat cu Oțelul. Nu mai voiam să se repete, să spunem mereu că avem ghinion. Nu puteam să continuăm cu această neșansă. Dacă băteam Farul anul trecut, noi ne luptam la titlu. Am avut bară, om în plus. 

Am început la fel sezonul, cu joc consistent. Poate doar prima repriză cu Dinamo a fost proastă, dar o putem pune pe seama lipsei de rodaj. Nu am auzit așa ceva, să aibă Eugen probleme cu jucătorii. A avut o relație extraordinară. Primul om cu care am vorbit azi a fost Eugen, l-am sunat și ne-am văzut. Am discutat și am ajuns la concluzia asta. Eugen e un om extraordinar. 

Nu mi-a spus că are probleme cu vreun jucător. După ce Eugen și-a luat la revedere, am avut o ședință cu jucătorii de 15 minute. Nu a fost vreun conflict în vestiar, Eugen nu mi-a ascuns absolut nimic”, a mai declarat Rotaru.

Citește și:

Informații din interior: „De asta a plecat Neagoe de la Craiova! Rotaru e imprevizibil” + cine l-ar fi „săpat” pe Reghe în primul mandat
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Informații din interior: „De asta a plecat Neagoe de la Craiova! Rotaru e imprevizibil” + cine l-ar fi „săpat” pe Reghe în primul mandat
Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!
ANTRENOR
Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
george.br
george.br  •  26 Iulie 2023, 13:25
Postat de Shogun01 pe 26 Iulie 2023, 08:50

Din fericire, clona CSU o sa dispara pt ca Rotaru a informat pe Olguta si Badea ca nu mai vrea sa investeasca...s-au cam terminat retrocedarile in tara asta

Pe cat de elegant, pe atat de adevarat spus!

ipsilante
ipsilante  •  26 Iulie 2023, 09:09

Ciorba reincalzita... Compromis marca Rotaru... Readucerea lui Reghe, incapabil de nimic bun la Stiinta, la primul mandat (nici fotbal, nici performanta, decat doar sa-si "traga" o noua iubita!), pune capat oricaror sperante de performanta, pentru noul sezon. Daca Sumudica ar fi putut macar sa trezesca sperante in a crea o echipa din "adunatura" din vestiar si a INCERCA sa faca CEVA (dar FARA nici o garantie de reusita, tinand cont de haosul si bisericutele din lotul Stiintei), cu Reghe, amicul patronului, ESECUL este GARANTAT! Reghe, un Neagoe cu mai multa bafta la inceputurile lui, va goli si mai mult stadionul, va obtine si mai putin decat la primul mandat si va prabusi si mai mult fotbalul craiovean in DEGRINGOLADA! Un lucru este sigur. Daca Piturca si Radoi au fost pusi pe fuga, cand au inceput cu masuri drastice pentru a disciplina vestiarul si a-si crea ECHIPA capabila de performanta, cu Reghe NU va exista o ECHIPA ci tot o ADUNATURA, manipulata de jongleori precum Ivan sau Markovic, "bunurile nationale" ale patronului. Diferenta dintre "echipa" si "adunatura" s-a vazut si cu Otelul. Fiecare dintre cei 11, trage pentru el. Nu se valorifica in fata portii pozitia celui mai bine plasat jucator. Nu se sustin unul pe altul pentru a scoate MAXIM din fiecare faza, in folosul ECHIEI, ca la CFR sau Farul, de exemplu! MULTUMIM PATROANE! Amin!

Shogun01
Shogun01  •  26 Iulie 2023, 08:50
Postat de nealiniatul pe 25 Iulie 2023, 23:32

Se cam vede treaba ca Rotaru s-a vazut cu sacii in caruta. A devenit mai vocal decit Jiji. Cirtu s-a straduit sa scape Craiova de Mititelu. A reusit doar sa ii puna aluia bete in roate. Dar cu Rotaru are sa fie mult mai greu. Asta in doi ani are sa dispara de la CSU, o sa lase clubul dator cu 20-30 milioane si normal ca o sa se desfiinteze clubul. L-a adus pe Geana pe post de vuvuzela si sa isi bata joc de el. Pacat, Neagoe a pus suflet.

Din fericire, clona CSU o sa dispara pt ca Rotaru a informat pe Olguta si Badea ca nu mai vrea sa investeasca...s-au cam terminat retrocedarile in tara asta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează