FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Informații din interior: „De asta a plecat Neagoe de la Craiova! Rotaru e imprevizibil” + cine l-ar fi „săpat” pe Reghe în primul mandat

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 19:55 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 20:37

Sorin Cîrțu, fostul președinte de la Universitatea Craiova, a comentat despărțirea echipei oltene de antrenorul Eugen Neagoe și înțelegerea cu Laurențiu Reghecampf.

Cîrțu e de părere că Neagoe a fost demis pentru clasarea pe locul 4 în sezonul trecut, care a dus la neparticiparea Craiovei în cupele europene. Fostul mare atacant a dezvăluit că i-a transmis lui Mihai Rotaru, finanțatorul Universității, să tragă linie după etapa a șasea.

A ajuns „iepurele” lui Rotaru! Cum s-a folosit patronul Universității de Șumudică » Detalii din culise de la revenirea lui Reghe la Craiova
CSU Craiova
A ajuns „iepurele” lui Rotaru! Cum s-a folosit patronul Universității de Șumudică » Detalii din culise de la revenirea lui Reghe la Craiova

Sorin Cîrțu: „Mihai Rotaru e imprevizibil”

„E imprevizibil Mihai. Neagoe plătește pentru faptul că nu s-a calificat în cupele europene. A contat și acest lucru în evaluare. Eu am spus că mi se pare că nu ar trebui să ia o decizie așa rapidă. Dacă era să îl analizeze pe Neagoe, trebuia să o facă după 6 etape. E programul ușor și putea să aibă o medie de 2 puncte pe meci. 

Am vorbit aseară cu Mihai și i-am zis că la ce program au, ar putea lua 11-12 puncte în primele 6 etape. El lua în calcul 15. Este imprevizibil Mihai”, a declarat Cîrțu, la „Fotbal Club”. 

CSU Craiova câștigat cu Dinamo în prima etapă, iar în a doua a remizat cu Oțelul. În următoarele 4 meciuri, oltenii dau peste CFR, Hermannstadt, Poli Iași și UTA.

Cîrțu: „A fost interesul cuiva să îl schimbe pe Reghecampf în 2022”

Cîrțu a comentat și revenirea lui Reghecampf la Craiova, antrenorul care o părăsea pe Universitatea în la finalul sezonului 2021-2022.

„Din ce știu eu, Reghe e antrenorul Craiovei. Nu vreau să anunt eu, dar așa știu. Reghe nu a lăsat o impresie proastă. Echipa juca un fotbal bun. A fost schimbat că a vrut cineva atunci. A fost interesul cuiva, care urmărea altceva. Reghe nu trebuia schimbat la vremea respectivă. 

El a greșit la un meci cu Farul, 3-0. Nu avea voie să ia caronașul roșu și să nu fie la semifinala Cupei. Aia era copetiția care dădea legitimitate sezonului. El s-a luat de arbitru atunci, era 3-0 pentru noi. Mihai, la vremea respectivă, a greșit pentru a aplecat urechea la niște oameni de lângă el. Cu mine nu s-a sfătuit. Eu am fost anunțat doar că a închis cu antrenorul și a angajat pe altul. 

Nu vreau să intru în polemici, nu mă interesează. Eu am acceptat să aibă el grupul lui de infuleunță, de analiști. Am preferat să tac”, a mai declarat Cîrțu.

Ion Crăciunescu: „Marian Copilu a vrut să plece Reghecampf”

„Eu, la momentul respectiv, am fost surprins că s-a vrut plecare lui Reghe. Eu spun că la vremea respectivă nici Mihai nu era foarte hotărât în ceea ce-l privește. Nu era foarte convins că trebuie să facă asta. A fost și situația cu scandalurile lui cu Anamaria. Nu i se imputa că nu mai e concentrat, dar avea o imagine neplăcută. 

Mereu i se reproșa de către unul sau altul că ăsta ar fi motivul rezultatelor echipei. Chiar dacă el nu era afectat”, a mai declarat Cîrțu. 

Prezent în studio, Ion Crăciunescu a declarat că Marian Copilu, fostul director sportiv al Craiovei, a dus la îndepărtarea lui Reghecampf: „Lumea în Craiova spune că Marian Copilu a vrut să plece Reghecampf. Vă spun eu că așa e”.

Citește și:

Reghe s-a întors! Rotaru l-a convins să semneze din nou cu U Craiova
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghe s-a întors! Rotaru l-a convins să semneze din nou cu U Craiova
Eugen Neagoe, după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Când patronul îți spune asta, ce poți să mai faci sau să mai spui?”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Eugen Neagoe, după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Când patronul îți spune asta, ce poți să mai faci sau să mai spui?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
dansy
dansy  •  26 Iulie 2023, 14:45
Postat de dansy pe 26 Iulie 2023, 11:18

Vasilica,Stoican,Napoli,DICA plus portughezul care a stat trei zile!

Plus Mutu!

dansy
dansy  •  26 Iulie 2023, 11:19
Postat de dansy pe 26 Iulie 2023, 11:16

Nu te-a căpiat nimeni ,așa ești tu!Pai ce vrei sa scrie despre voi?Ca ați dat afara cel mai bun antrenor și ați adus numai ***?

Textul este PT fcu

dansy
dansy  •  26 Iulie 2023, 11:18
Postat de User11 pe 25 Iulie 2023, 22:13

Rotaru schimba antrenorii mai rau si ca jiji, dar postacii clonatei psd, n-au voie sa comenteze asa ceva :))

Vasilica,Stoican,Napoli,DICA plus portughezul care a stat trei zile!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează