FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Propunerea cu care Mihai Rotaru l-a jignit pe Craioveanu: „Cum să cred promisiunea ta?!”

Gică Craioveanu și Mihai Rotaru
Gică Craioveanu și Mihai Rotaru

Articol de , , - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 13:35 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 14:40

„Lucrează gratis un an!”. Aceasta a fost propunerea pe care Mihai Rotaru i-a făcut-o lui Gică Craioveanu, ca să economisească 2.000 de euro lunar. Fostul internațional s-a simțit jignit și a ales să rupă legătura cu CS Universitatea Craiova

Craioveanu a renunțat să mai lucreze pentru Universitatea Craiova, după ani în care el a fost una dintre gloriile care au girat clubul nou pe care-l înființaseră primăria și Mihai Rotaru. Cum s-a petrecut ruptura?

Proprietarul Universității l-a înștiințat pe fostul golgeter că nu-i vor mai fi plătiți cei 2.000 de euro lunar pe care îi primea. "Dar poți continua să colaborezi cu noi gratuit un an și-ți promit că din 2025 vei încasa din nou câte 2.000 de euro pe lună", i-a propus Rotaru.

Craioveanu s-a simțit jignit de negocierea aceasta și nici nu a avut încrederea că oferta era una reală: "Mihai, tu tot anunți că cedezi clubul! Cum să cred promisiunea că mă vei plăti în 2025, dacă planul tău e să nu mai fii la Craiova peste un an?!".

Acum nu mai are nevoie de el

Deznodământul a însemnat despărțirea. Jobul lui Craioveanu era să promoveze imaginea Universității, el a apărut la meciuri, la antrenamente și la alte evenimente pe care le mai organiza conducerea. Gică a fost unul dintre pilonii pe care a fost construită noua echipă, alături de alte glorii pe care Rotaru le-a cooptat ca să câștige credibilitate într-o vreme în care Adrian Mititelu contesta veridicitatea acestei formații.

Despărțirea de Craioveanu are loc într-un moment în care patronul nu mai are nevoie de foști fotbaliști ca să-și legitimeze clubul. Instanța a stabilit de curând că echipa lui are drepturi asupra numelui Universitatea Craiova și asupra palmaresului Științei istorice, deci ea este continuatoarea aceleia de mare glorie din anii 80.

Nici măcar Mititelu nu mai contestă faptul acesta, el a acceptat situația și a anunțat că se află în căutarea unui alt nume pentru clubul său, care nu mai poate utiliza nici măcar sigla cu FCU. "Probabil că Oltenia Craiova ar fi un nume potrivit, frumos", se gândește Mititelu. 

Clubul sportiv de drept public a câștigat palmaresul până la 1 februarie 1991.

Gică Craioveanu, replică necruțătoare după ce Gazeta a dezvăluit că Rotaru l-a dat afară: „Să rămân de decor? Dragoste cu forța nu se poate”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Gică Craioveanu, replică necruțătoare după ce Gazeta a dezvăluit că Rotaru l-a dat afară: „Să rămân de decor? Dragoste cu forța nu se poate”
Orele și televizările etapei #3 din Liga 1: meciul rundei, CFR - Universitatea Craiova, se joacă duminică. Dinamo, programată iar luni
program
Orele și televizările etapei #3 din Liga 1: meciul rundei, CFR - Universitatea Craiova, se joacă duminică. Dinamo, programată iar luni

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
ipsilante
ipsilante  •  21 Iulie 2023, 11:25

Miroase a panica financiara la Univ. Cv.! Daca tu, patron, il concediezi pe Cartu, presedinte, apoi, in scurt timp, pe Craioveanu (ca sa economisesti 2000 euro pe luna, solda!), doi monstri sacri ai fotbalului oltean, doua EMBLEME ale Universitatii, atunci chiar este GRAV! Daca adaugam si "saracia" aratata in completarea lotului, cu plombe pe posturi deficitare, atunci clopotelul de panica suna si mai tare! Ceva e putred in Danemarca... S-ar parea ca si ratarea "Europei", in acest an, a lasat urme adanci in "punga" clubului. Eu am scris de mai multe ori ca managementul tehnic, strict fotbalistic, DEFECTUOS a destabilizat finanaciar clubul si l-a impins la limita periculoasa. Asa am perceput eu, ce s-a intamplat la Stiinta, in ultimii doi ani. Transferuri paguboase pentru club (Vana, Anca, etc) facute pe genunchi (in interesul cui?) NU au intarit lotul si echipa dar au pagubit clubul. Nu mai zic altceva! Gaura datoriilor creste, FOTBALUL si capacitatea de performanta s-au diminuat dramatic. Asta este Stiinta mea? A noastra? Parca nu o mai recunosc. Cu Dinamo am vazut o epava; o umbra trista a ceea ce am asteptat sa vad, dupa un sezon RATAT, din toate punctele de vedere! Fotbal dezolant, victorie minunata obtinuta gratie sclipirilor unui jucator de exceptie: Mitrita! Restul echipei o adunatura amorfa, dezbinata, blazata, plictisita, care a facut act de prezenta pentru soldele platite de patron! Atat! Sunt foarte dezamagit!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  20 Iulie 2023, 15:24
Postat de PS97 pe 19 Iulie 2023, 19:13

Ai paPat ceva azi?

Tu papi cu fiecare postare :))

10iul73
10iul73  •  19 Iulie 2023, 20:00
Postat de PS97 pe 19 Iulie 2023, 15:21

Corect! Felicitari! Exact asta sa intamplat: Craioveanu si-a vandut imaginea/sustinerea cater CSUnin schimbul a €2000/luna.

Băiatul de la circ mai face niște tumbe..Marian Ivan lipsește...știe el de ce,în localitatea lui este o persoana cu probleme...Marian Ivan a dispărut de 3 zile..alias George Br..și credea ca este deștept, prostul...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează