FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gică Craioveanu, replică necruțătoare după ce Gazeta a dezvăluit că Rotaru l-a dat afară: „Să rămân de decor? Dragoste cu forța nu se poate”

Gică Craioveanu / Sursă foto: GSP
Gică Craioveanu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 12:08 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 12:32

Gheorghe Craioveanu, omul care, potrivit unor surse autorizate ale Gazetei Sporturilor, a fost concediat de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova, a oferit o reacție „fierbinte” pe marginea plecării sale din Bănie.

Craioveanu ocupa funcția de director de imagine al clubului, însă finanțatorul Universității n-a mai dorit continuarea colaborării cu „Grande”, așa cum Craioveanu e poreclit de apropiați. Reacția fostului mare atacant nu s-a lăsat mult timp așteptată, acesta confirmând despărțirea anunțată de GSP. 

„Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
„Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Gică Craioveanu își spune oful după despărțirea de Universitatea: „Să rămân de decor? Dragoste cu forța nu se poate”

„Da! Este adevărat! De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa.

Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu, mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul, asta îmi doresc.

Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo și nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestei echipe, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord”, a mărturisit Craioveanu, conform ProSport

Repet, dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă. Le urez la băieți multă baftă, iar eu așa cum am fost vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță, deși sunt convins că vor apărea alții acum să se bată cu pumnul în piept.

- Gică Craioveanu, potrivit sursei citate

„Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de Craioveanu!

Gazeta a anunțat ieri că patronul Universității, Mihai Rotaru, a reziliat contractul cu directorul de imagine al clubului, fostul internațional Gică Craioveanu, de comun acord. „Grande” e a treia personalitate care părăsește gruparea din Bănie în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv Sorin Cârțu.

Motivul pentru care ruperea acordului, începând cu data de 1 iulie 2023, n-a fost oficializată l-a reprezentat, se pare, dorința de a nu tulbura apele chiar la debutul sezonului, înaintea meciului cu Dinamo.

Craioveanu este a treia personalitate care iese din organigramă în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv al Universității, Sorin Cârțu, retras la puțină vreme după fluierul final al sezonului 2022/2023.

VIDEO După 27 de ani, Gică Craioveanu rupe tăcerea: „Am ratat Mondialul din America după o ceartă cu nea Puiu: «Bă oltene, tu faci aici ce vreau eu!»”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Contractul nu s-a semnat și negocierile sunt în aer! Motivul incredibil pentru care FCSB riscă să nu poată intra în Ghencea

Cornel Dinu, discurs dur după „naufragiul” Farului de la Tiraspol + numele luat în colimator: „Un jucător mediocru!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (31)
zb59
zb59  •  19 Iulie 2023, 20:57

Citesc aici pareri care il asocieaza pe Gica cu marketing ul echipei! Zambesc, desi ar fi de plans! Lasa Gicuta! Ai mai mult timp la dispozitie acum sa promovezi casele de pariuri! Tu si alti, asa zusi, experti tv!

PS97
PS97  •  19 Iulie 2023, 19:15
Postat de godot pe 19 Iulie 2023, 16:35

Știu sigur mai bine ca tine ce înseamnă marketing; tu confuzi asta cu noțiunea de atârnător.

:))) eu nu il numesc “***”, prefer ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  19 Iulie 2023, 16:35
Postat de eunescu09 pe 19 Iulie 2023, 14:45

Ai auzit vreodată cuvântul marketing? Interesează-te la marile cluburi ale lumii și vei vedea dacă Grande lua bani degeaba.

Știu sigur mai bine ca tine ce înseamnă marketing; tu confuzi asta cu noțiunea de atârnător.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close