FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV „Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 20:45 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 03:06

Din informațiile Gazetei, patronul Universității, Mihai Rotaru, a reziliat contractul cu directorul de imagine al clubului, fostul internațional Gică Craioveanu, de comun acord. „Grande” e a treia personalitate care părăsește gruparea din Bănie în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv Sorin Cârțu.

Încă o glorie a Universității Craiova trece „în rezervă”. Potrivit unor surse ale Gazetei, patronul Mihai Rotaru a reziliat „de comun acord” contractul cu directorul de imagine al clubului, legendarul Gică Craioveanu. Motivul pentru care ruperea acordului, începând cu data de 1 iulie 2023, n-a fost oficializată l-a reprezentat, se pare, dorința de a nu tulbura apele chiar la debutul sezonului, înaintea meciului cu Dinamo.

Rotaru a mers la vestiar după victoria cu Dinamo: „Atât ne-a zis, nimic mai mult”
Dinamo - CSU Craiova 0-2
Rotaru a mers la vestiar după victoria cu Dinamo: „Atât ne-a zis, nimic mai mult”

Gică Craioveanu rămâne alături de echipă ca simplu suporter

Parte a proiectului demarat în 2013, când CSU, clubul sportiv, s-a asociat cu Primăria Craiova și cu o firmă controlată de Mihai Rotaru, rezultând actualul club de fotbal care activează în SuperLiga, „Grande”, cum îi spun suporterii, ar fi decis să rămână în continuare alături de echipă și de fani, deși nu se mai regăsește pe ștatele de plată.

Înaintea lui Craioveanu au dispărut din organigramă Marcel Popescu și Sorin Cârțu

„Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club
Gică Craioveanu, directorul de imagine al CS Universității Craiova

Craioveanu este a treia personalitate care iese din organigramă în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv al Universității, Sorin Cârțu, retras la puțină vreme după fluierul final al sezonului 2022/2023.

În urma triumfului repurtat în procesul pentru palmaresul sportiv al echipei istorice, Rotaru pare acum focusat exclusiv pe atragerea de noi investitori.

Rotaru e focusat acum pe atragerea de noi investitori

„Au apărut foarte multe persoane interesate. Din toată țara. Suntem în direcția bună, avem discuții. Vorbim de oameni extrem de serioși, oameni care pun și au pus suflet pentru Universitatea Craiova și din zona de business”, a dezvăluit finanțatorul oltenilor la Fanatik Superliga.

Rotaru s-a despărțit de 7 jucători și l-a adus doar pe Mitriță

El a explicat: „Cu 5 milioane de euro pe an aport la capitalul social noi stăm relaxați, fără să trebuiască să vindem jucători. Nici măcar o neparticipare în grupele unei competiții europene nu ne-ar afecta. Fiecare dintre acești investitori ar veni cu 5%, care reprezintă 250.000 de euro pe an aport la capitalul social. În total înseamnă 5 milioane de euro”.

În această vară, Rotaru s-a despărțit de 7 jucători. În schimb, n-a făcut decât o singură achiziție: Alexandru Mitriță!

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Rotaru, după victoria cu Dinamo: „Tragem un semnal de alarmă” + „Celelalte echipe vor avea o problemă cu noi”
DINAMO - CSU CRAIOVA 0-2
Rotaru, după victoria cu Dinamo: „Tragem un semnal de alarmă” + „Celelalte echipe vor avea o problemă cu noi”
9 detalii de la Dinamo - Universitatea Craiova » Gestul colegilor și al fanilor pentru Ahmed Bani + „Serie B” vs „Știința nu sunteți voi!” + semn de întrebare pentru Derby de România
dinamo - csu craiova 0-2
9 detalii de la Dinamo - Universitatea Craiova » Gestul colegilor și al fanilor pentru Ahmed Bani + „Serie B” vs „Știința nu sunteți voi!” + semn de întrebare pentru Derby de România

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (37)
tzintaru
tzintaru  •  20 Iulie 2023, 00:39
Postat de Bancone11 pe 19 Iulie 2023, 13:17

Nu mor leii când vor caii!!! În curând puneți potcoava pe piept ! Universitatea Craiova are palmaresul restul e circ ieftin marca mititelu !! Sunteți terminați nu mai aveți nimic ...tic tac tic tac :))))

Te faci tu mare și o să înțelegi cum sta treabă cu logica,cu adevărul ,și cu bunul simț!

tzintaru
tzintaru  •  20 Iulie 2023, 00:35

*** Mititelu poate fi verificat cu un simplu search pe YouTube Al vostru însă... Tic-tac,tic-tac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  19 Iulie 2023, 19:56
Postat de Bancone11 pe 19 Iulie 2023, 13:19

Palmaresul , sigla și brandul sunt la noi clona sunteți voi ????????????

Numai lozinci aveti in cap, aplaudacilor!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează