FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rotaru îl provoacă pe Gigi Becali: „Fac acum o ofertă publică! Doar pe el îl vreau de la FCSB” + anunță un nou transfer la Craiova

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, spune că Darius Olaru (25 de ani) este singurul fotbalist pe care l-ar transfera de la FCSB.
Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, spune că Darius Olaru (25 de ani) este singurul fotbalist pe care l-ar transfera de la FCSB.

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 22:46 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 22:58

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, spune că Darius Olaru (25 de ani) este singurul fotbalist pe care l-ar transfera de la FCSB. 

Gigi Becali a declarat că ar plăti 3 milioane de euro pentru a-i transfera pe Ivan, Baiaram și Markovic de la CS Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a intrat în jocul omologului de la FCSB.

Șumudică, show la TV după numirea lui Reghecampf la Craiova: „Am mai multe voturi decât Erdogan, am văzut pe GSP!”
REACȚIE
Șumudică, show la TV după numirea lui Reghecampf la Craiova: „Am mai multe voturi decât Erdogan, am văzut pe GSP!”

Mihai Rotaru îl provoacă pe Gigi Becali: „Facem ofertă publică pentru Olaru!”

„Ne-am uitat la FCSB în curte. Cred că de la ei doar pe Olaru l-am lua în acest moment. Ce au pe stânga? Nu l-am da niciodată pe Mitriță pentru Coman!

În dreapta sunt Miculescu și Cordea, noi venim cu Ișfan, acum și cu Ivan. În atac ei au Compagno, noi Koljic și Markovic. Noi avem cel mai bun jucător U21 din România, pe Baiaram. Fundașii centrali nu i-aș da pe ce are FCSB.

Pentru Olaru, dacă vreți, facem ofertă publică. Dăm 2 milioane de euro pentru Olaru! Dacă îl dă. N-am făcut eu deschiderea în asta”, a spus Mihai Rotaru la „Digisport Special”.

CS Universitatea Craiova îl așteaptă pe Cicâldău

Mihai Rotaru a anunțat că va întări echipa la mijlocul terenului, așa cum a făcut-o și FCSB: „Ei l-au luat pe Djokovic. Sperăm să venim și noi într-o zi sau două cu ceva la mijloc, să răspundem”.

Mijlocașul așteptat de Mihai Rotaru este Alexandru Cicâldău (26 de ani). În dizgrație la Galatasaray, are mai multe oferte din Turcia, dar și o întoarcere la Craiova, sub formă de împrumut, e în continuare posibilă. 

Mihai Rotaru i-a făcut o ofertă și mizează pe problemele pe care cluburile turcești le au de o bună bucată de timp cu banii. Konyaspor se străduiește de câteva zile să-l convingă, însă jucătorul e reticent.

CFR s-a repoziționat și cred că a făcut-o foarte bine. Au făcut rost și de bani, și-au schimbat și stilul. S-ar putea să descoperim că e mai puternică după această transformare. Rapid e acolo și va mai fi, au și eu buget peste 10 milioane de euro acum. Farul e Farul, au 6 puncte chiar dacă au jucat cu rezervele. Sepsi e Sepsi, poate fi acolo. Toate echipele din play-off se vor bate la campionat
- Mihai Rotaru

VIDEO. Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce se întâmplă cu noul stadion Dinamo » Câți pași mai sunt de făcut până începe demolarea

Informații din interior: „De asta a plecat Neagoe de la Craiova! Rotaru e imprevizibil” + cine l-ar fi „săpat” pe Reghe în primul mandat

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (33)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  26 Iulie 2023, 20:18
Postat de dresko321 pe 26 Iulie 2023, 08:39

ai vrut sa spui că Becali este sustinut de PSD și ciolacu. de asta prinde locul 2 an de an. fără ajutorul arbitrilor și a intervențiilor partidului FCSB era la retrogradare

Deci FCSB Steaua a terminat pe locul 2 ultimele 8 campionate pentru ca e sustinuta de Ciolacu, care e premier de 3 saptamani? Asta e aprope la fel de penibila ca aia cu suntem infiintati in 2017 si avem 20 de titluri in palmares

dresko321
dresko321  •  26 Iulie 2023, 13:31
Postat de John.Wick pe 26 Iulie 2023, 11:25

Cu stelele care le are nu e nici in Conference

ii lipsesc arbitrii fcsbului

elefterie
elefterie  •  26 Iulie 2023, 12:30
Postat de zetanu pe 26 Iulie 2023, 11:10

Oltenienii astia sunt asa de grozavi si au asa de multi superjucatori pe metru cub incat Sepsi, cu jumatate din bugetul lor, a prins Conference League, iar Rapidul, antrenat de un Mutu catastrofal, cu buget mai mic si conducere catastrofala, daca nu erau atat de prosti gramada incat sa piarda in Giulesti cu om in plus o repriza, terminau pe 4 in locul lor...Rotaru pe zi ce trece se transforma intr-o copie insipida a ciobanului piperian.

Mocofane, poate nu știi, dar unii dintrecei mai buni de la Sepsi - Marius Ștefănescu, Nicolae Păun și Andreas Dumitrescu - dunt olteni...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează