FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru, investiții la o campioană din Liga 1: „Fac o observație în premieră, am ajutat la meciul decisiv”

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, foto: Imago
Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 11:47 / Actualizat luni, 09 mai 2022 13:39

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a mărturisit la „Prietenii lui Ovidiu” că a investit la mai multe echipe, direct sau indirect, înainte să ajungă acționar majoritar în Bănie. 

  • Mihai Rotaru a venit în studioul Gazetei, acceptând pentru prima oară prezența într-o emisiune sportivă. Timp de o oră, acesta s-a aflat față-n față cu Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu”;
  • Oțelul Galați a fost campioană a României în 2011. A luat un avans decisiv după un 2-1 contra lui Poli Timișoara. Acum, Oțelul este în Liga 3;

Mihai Rotaru: „Am fost aprape de Oțelul Galați când a câștigat campionatul”

„Am avut loje în toată România! Mereu am avut un grup de prieteni cu care mergeam la meciuri. La meciurile Galațiului, ale CFR-ului din Champions League, la meciurile Urziceniului, acolo aveam loje închiriate. Întotdeauna mergeam cu un grup de prieteni pe stadioane, inclusiv la Barcelona. Acolo am avut timp de zece ani abonamente preluate de la niște spanioli. 

Mergeam la absolut toate derby-urile până în momentul în care să investesc la Universitatea Craiova. Până atunci nu lipseam de la Champions League sau El Clasico, meciuri de Premier League. Mă costa foarte puțin, până să investesc la Craiova.

Ca să fac o observație și în premieră: eu am fost foarte aproape de Oțelul Galați când a câștigat campionatul. Extrem de aproape de Marius Stan. I-am ajutat indirect, dar și direct la vremea respectivă. 

Mai ales înainte de ultima etapă cu Poli Timișoara, când au câștigat cu 2-1 la Galați. Chiar am o relație foarte bună cu Marius. Așa am ajuns să investesc în fotbal. Primul meu jucător pe care l-am adus în România a fost Bratislav Punosevac. Acolo am fost pentru prima dată implicat într-o astfel de activitate. N-am fost impresar, dar eu am finanțat aducerea lui”, a explicat Mihai Rotaru. 

În momentul în care Știința a dispărut, noi, în grupul nostru de prieteni, ne-am supărat. Atunci am suferit și-a trebuit să facem ceva. Să reușim să aducem echipa și s-o punem pe picioare. Atunci l-am cunoscut pe domnul profesor Corneliu Andrei Stroe. Toată lumea vorbește că echipa noastră ar fi fost la origine creată pentru a acoperi unele greșeli ale Federației sau de către Primărie. 

Este fals! Mentorul acestei echipe și cel care a creat Craiova Maxima și a doua oară Universitatea Craiova modernă este domnul profesor Corneliu Andrei Stroe. Am văzut actele și am studiat, altfel nu investeam 20 de milioane de euro într-o fantomă! Adevărul ăsta este. Este vorba de palmares, iar palmaresul nu se poate transfera.

- Mihai Rotaru

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

CALCULE CSU Craiova tremură pentru locul european: câștigă Cupa României sau merge la baraj!

Puștiul de la FCSB, mesaj categoric înainte de finalul sezonului: „Nu suntem copii! Simțim că e anul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
zicsieu123si4
zicsieu123si4  •  10 Mai 2022, 00:04
Postat de potec pe 09 Mai 2022, 18:14

I-a explica tu mai istetule sa vedem ce ai in cap. Cine pe cine a tradat? Hai sa vedem cit de mult te duce capul

ba, potec ! ce naiba sa incerc sa-ti explic eu tie cand tu faci parte din categoria aia de "savanti" care nu stiu cu cratima. categoria aia de oameni care baga cratima la toate cuvintele care se termina in ți sau la ia,i-a, m-ai, frumoas-o etc etc ! ce naiba de explicatii vrei tu ? pai tu intelegi, ai tu capacitatea asta de a intelege ? banc: in ce luna sunt nascuti agramatii ? in luna M-AI . bancul il intelegi ? baaaaaaaa v-as lua dreptul sa mai comentati voi astia pe internet. lasa ca vine imediat metaversul si acolo nu o sa mai aveti voie sa scrieti nimic fara test de gramatica.

154085762372925
Nils Vig  •  09 Mai 2022, 23:23

Don Rotaru, investeşte bre în 2 stoperi adevăraţi şi un mijlocaş ofensiv, care să ştie să elimine om prin dribling şi să creeze superioritate în atac. Asta dacă vrei să fii campion, altfel vei trage la locurile 3-4 în continuare. iar noi vom suferi!

cornelcc
cornelcc  •  09 Mai 2022, 22:01

Patronul unei clone d e partid spune povesti cu talc in emisiunea unui alt membru de partid! Si atunci cand sustine cu aplomb ca aceasta este U Craiova 2, infiintat corect, de un "profesor universitr" cu greutate in Craiova, fara legatura cu primari, partidul pds si olgutz, cu siguranta il credem cu totii! Vaiii, dr cum, se poate!? un asa om cinstit si integru nu mn-ar minti niciodata!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează