FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru a luat decizia în privința lui Petev » Dezvăluiri din interiorul Universității Craiova

Ivaylo Petev
Ivaylo Petev

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 18:19 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 18:39

Sorin Cârțu, legenda Universității Craiova, a dezvăluit că postul antrenorului Ivaylo Petev nu e în pericol.

Craiova a câștigat doar două meciuri din cele 6 disputate în acest an, însă Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu ia în calcul să îl schimbe pe Petev. Oltenii au adunat 8 puncte în 2024, din 18 posibile, au două victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Au apărut imaginile cu scandal de la pauză din FCU Craiova - Poli Iași: Leo Grozavu s-a dus peste arbitri și a fost oprit doar de forțele de ordine! Ce i-a făcut „centralului” + reacția acestuia
FCU CRAIOVA - POLI IAȘI
Au apărut imaginile cu scandal de la pauză din FCU Craiova - Poli Iași: Leo Grozavu s-a dus peste arbitri și a fost oprit doar de forțele de ordine! Ce i-a făcut „centralului” + reacția acestuia

Sorin Cârțu: „Universitatea Craiova continuă cu Petev”

„Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu am auzit în oraș să fie zvonuri în sensul ăsta, că s-ar schimba antrenorul. Din contră. Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Pavel Badea, au mâncat la mine la restaurant.

Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta.

Meciul ăsta cu Voluntari (n.r. - 2-1) era important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e și victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare. Dar în discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva”, a declarat Cârțu, potrivit fanatik.

Sorin Cârțu: „Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova”

Cârțu a vorbit și despre Reghecampf, antrenorul oltenilor care a plecat de la Universitatea la Al Tai, în Arabia Saudită, în acest sezon.

„Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul.

Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândească că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea publicului”, a mai declarat Cârțu.

VIDEO. Pavel Badea, despre Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1: „Meci de infarct”

Citește și:

Dinamo, victorie uriașă cu Hermannstadt! „Câinii” înving eroic și sunt la două puncte de baraj » Clasamentul ACUM
DINAMO - HERMANNSTADT
Dinamo, victorie uriașă cu Hermannstadt! „Câinii” înving eroic și sunt la două puncte de baraj » Clasamentul ACUM
VAR pe genunchi! O nouă eroare monumentală în Superligă: gol valabil anulat după ce au tras liniile în bătaie de joc
FCU CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1
VAR pe genunchi! O nouă eroare monumentală în Superligă: gol valabil anulat după ce au tras liniile în bătaie de joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dandana
dandana  •  27 Februarie 2024, 22:24

Rotare pleacă și lasă pe alți sa investească sa facă Craiova echipă adevărată. Ce ai tu este doar o glumă, de la bancu la Ivan și alți. Avem 2-3 jucători buni, dar cu o floare nu faci lumină. Suporteri trebuie sa facă revoluție! La Craiova deja se așează prea multe. O fi Becali ce este, bai dar omul ala a investit la echipa aea, ia tot ce este bun în România. Ce a luat Rotaru? Băi nimic! Și se bate la fiecare început de an căci câștigă campionatul. Pai cu ce sa iei amărâtule? Cu jucători veniți gratis și pe salari mizerabile. L-ai adus pe Mitriță sa îți bați joc de el, săracul a venit sa ajute. Dar tu nu l-ai ajutat, ba mai mult l-ai băgat în gură suporterilor și ai fanilor lui. Îmi vine să-l înjur de toate cele sfinte pe acest patron. Bai eram aici unde suntem, dar jucam un joc frumos. Pai când ma uit la un meci al Craiovei devin dependent de telefon de cât de plictisitor este fotbalul la Craiova. El spune ca face revoluție, dar tine aceeași jucători banali care au uitat fotbalul, alți leneși, alți proști de bubuie. Și aduce și antrenorul asta care baga jumătate de echipă noua la fiecare meci pe puțin. De asta nu a venit Baluță, la Craiova este glumă nu fotbal. Amândouă echipe sunt vai mama lor, doar patroni cu gura mare care vor sa fie vedete la tv

dandana
dandana  •  27 Februarie 2024, 22:13

Când a schimbat asta vreodată ceva în bine. Cat este rău, tine cu dinți de el, cât este bine îl îndepărtează cum a fost cu Bergodi, Reghe sau Rădoi. La Craiova dacă-l susțineau pe Rădoi era echipă puternică. Dar acest arici de patron, i-a deranjat jucători preferați și a luat foc. Bătaie de joc ce face acest patron. Eu recunosc ca nu mai merg la stadion de ceva timp, iar în ultimi ani aveam abonamente anual mie și la familie. Azi realizez că suntem luați de proști de un măgar. Sa și-o bage în cur echipa, deja mă îndepărtez pe zi ce trece, nu îmi mai pasă ce se întâmplă ca înainte. Iubesc Craiova, dar nu mai exista nici-o Craiova. Nici Mititelu, dar nici Rotaru nu are adevărata Craiova. Cred ca Rotaru trebuie sa își ia gluma și sa plece, iar primăria sa facă ceva sa aducă o echipă susținută de mai mulți oameni. Nu de un nesimțit ca acest patron. Care zboară la tv ca este furat, dar echipa lui este vai steaua ei. Este capra la fcsb de ceva timp, iar asta dragi suporteri ar trebui sa va dea de gândit. Rotaru este noul Nețoiu sau care dracu au mai fost de și-au bătut joc de echipa asta. Ok! Băi și eu vreau continuitate, bai dar acest antrenor are ceva de când a venit și nu face nimic bun. Trebuie sa ne gândim și la echipă, nu doar la continuitate. Iar jucători slabi trebuiesc dați împreună cu Ivan, Markovici și alți. Băi lui Câmpanu nu i se dau șanse deloc. Dar lui Bairam care săracul este în plus de fiecare dată îl ținem fie ce-o fi!

danutcornel
danutcornel  •  27 Februarie 2024, 20:40

vor fi *** si in playoff

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează