FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Nemulțumirile lui Mihai Rotaru: „Asta a fost o greșeală” + Mesaj pentru FRF: „Mi se pare o prostie”

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 20:44 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 21:18

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre arbitrajele din Liga 1.

Omul de afaceri spune că nu se teme de posibile erori de arbitraj înainte de partida cu FCSB, de duminică, dar critică faptul că anumiți arbitri români sunt delegați la meciuri din afara țării, în loc să fie trimiși la partidele din play-off. 

Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova
ARBITRAJ
Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova

Mihai Rotaru e sigur: „Delegarea lui Hațegan în Arabia Saudită a fost o greșeală”

„Am încredere în arbitraj. Nu cred că se va repara o nedreptate cu altă nedreptate și sunt sigur că se va da un arbitru de top. A fost o greșeală de strategie (n.r- delegarea lui Ovidiu Hațegan în Arabia Saudită). 

Trebuia coordonat altfel pentru că sunt meciuri de foc, care decid campionatul. Cu toate că Feșnic e un arbitru foarte bun. Sunt foarte bune aceste schimburi de experiență, cu arbitri. E bine că noi colaborăm cu alte Federații, dar interesul care primează trebuie să fie al fotbalului românesc. Acum să vedem ce va spune Vassaras”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro

Regula U21 ar trebui scoasă. Iar barajul pentru locul de Europa mi se pare o prostie. O echipă va juca soarta campionatului într-o singură manșă, ca la blackjack. Nu se poate. Nu trebuie să lași o echipă să joace un meci de baraj, ca la cazino. Plătim prea mult.  Într-un meci riști să iei un roșu și te trezești în 10 oameni, plus un an în care ai investit, pierzi în fața echipei din play-out. 

- Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

VIDEO. Totul despre CSU Craiova - FCSB

Citește și: 

Răzvan Burleanu, despre scandalul de arbitraj din Rapid - FCSB: „Becali e supărat? Să îi amintesc atunci despre aceste două meciuri”

Gigi Becali: „Feșnic mi-a răspuns, după ce i-am scris la 3 dimineață” » Ce mesaj ar fi primit de la arbitru, după scandalul de la Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kuba__
kuba__  •  27 Aprilie 2023, 07:48

Iti tremura izmenele ca dai de Stiinta la baraj si te umilim!!! Afara cu tine, GG si Ieftinie din fotbal!!! Afara cu clonele!!!

10iul73
10iul73  •  26 Aprilie 2023, 21:31

Corect...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează